Francja, Soreze
TOM PRESS oferuje profesjonalistom cały sprzęt do konserwacji, przetwarzania żywności i gotowania: N°1 dla pasjonatów rękodzieła. TOM PRESS projektuje i dystrybuuje ponad 5 000 referencji sprzętu i produktów do konserwacji, gotowania i przetwarzania żywności. Dzięki temu sprzętowi możesz produkować i przetwarzać owoce i warzywa, mięsa i ryby, nabiał, zboża oraz samodzielnie przygotować swoją wędl...
Turcja, Afyonkarahisar
... (w tym specjalne mięso z polędwicy, stek, ribeye, pieczeń wołowa itp.), tłuszcz: tłuszcz sieciowy, przyprawy: prawdziwy czosnek (nie czosnek w proszku), starannie dobrane przyprawy, sól kamienna i naturalne jelita zwierzęce, oprócz tego nie używa się żadnych dodatkowych produktów, sztucznych ani syntetycznych dodatków. Zapraszamy do skosztowania naszego sujuka, aby przekazać dziedzictwo naturalnego smaku przyszłym pokoleniom, pozostawiając niezatarte wrażenie w Twoich ustach.