Francja, Aix En Provence
Roger Sarret, syn piekarza, produkcja biszkoptów to przede wszystkim oferowanie zapomnianego uczucia, przyjemności sprzed lat, ponowne nauczenie się i odważenie się cieszyć tymi małymi codziennymi przyjemnościami. 65 lat później, Roger wciąż jest obecny, jego klienci, wierni jakości, rozwijają się, a produkcja rzemieślnicza wzrosła, nie tracąc przy tym swoich kryteriów jakości. Dziś dla spadkobier...
Włochy, Alba
Jesteśmy producentami wyrobów piekarniczych z północnych Włoch. Nasza oferta obejmuje pełen zakres: paluszki toruńskie dostępne w różnych smakach, ciastka z mąki kukurydzianej lub z pastą orzechową, tradycyjna bruschetta z oliwą z oliwek i pikantnym smakiem, zdrowa linia paluszków (bez drożdży, bez soli, pełnoziarniste), rzemieślnicze praliny czekoladowe dostępne w różnych smakach (Limoncello, Tir...
Ukraina, Dnipro
Łotwa, Livani
Francja, Les Cerqueux
Firma Pasquier specjalizuje się w produkcji wyrobów cukierniczych. Od ponad 30 lat Brioche Pasquier potrafi oferować produkty jednocześnie proste i smaczne. Naszą wolą jest umożliwienie naszym konsumentom odkrycia na nowo smaku autentycznych produktów i tradycyjnych przepisów. Tarta tatin, tradycyjna biszkopt, chlebek mleczny… produkty Brioche Pasquier to trochę nasze "Madeleiny Prousta"!
Grecja, Kifisia
Włochy, Cavriago
Z małej rzemieślniczej firmy w sercu Reggio Emilia, w 1986 roku powstał "Forno di Campagna". Dzięki doskonałej jakości produktów, prestiż działalności rośnie z dnia na dzień, osiągając nowe linie sprzedaży, takie jak sklepy specjalistyczne w zakresie produktów ekologicznych, nowe piekarnie, aż po dużą dystrybucję. Powaga i kompetencje, połączone z jakością produktów, sprawiają, że "Forno di Campag...
Włochy, Sant'ilario D'enza

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play