...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od świeżych jaj, które przechodzą przez kilka zaawansowanych maszyn. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane isuszone na drobno w procesie rozpylania. Ostateczny produkt ma formę suchego proszku. Produkt ten często nazywany jest "proszkiem jajecznym", "suchym jajkiem" lub "odwodnionym proszkiem jajecznym". Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnego żółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
... neutralne kartony
- Białe neutralne kartony
Jajka są przechowywane w najczystszych warunkach i pakowane w najbezpieczniejsze materiały.
Oferujemy dobrą jakość jajek „Farm Fresh Eggs”.
Jajka są bogate w składniki odżywcze i stanowią bardzo przystępny element zdrowej diety.
Zawierają wysokiej jakości białko oraz wszystkie dziewięć niezbędnych aminokwasów.
Są dobrym źródłem choliny, która pomaga regulować pracę mózgu, układu nerwowego oraz układu sercowo-naczyniowego.
Przetwarzamy jajka w naturalnym i najbardziej higienicznym środowisku, aby zapobiec wybuchowi chorób u ptaków.
... przechowywanie/magazynowanie
- Naturalny produkt, bez konserwantów i dodatkowych dodatków
Sposoby przygotowania:
- Wymieszać z wodą
- Dodać bezpośrednio do mieszanki
Warunki hodowli kur/ Warunki hodowli niosek:
- Ekologiczne jaja kurze
- Jaja kur z wolnego wybiegu
- Jaja kur z podściółki
- Jaja kur z klatek
Opcje pakowania:
- 25 kg
Warunki przechowywania:
- Termin ważności – 18 miesięcy.
Kraj pochodzenia: Litwa
Zastosowanie: przy zachowaniu najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności i higieny, w trakcie produkcji utrzymywany jest szeroki zakres zastosowania proszku z żółtek jaj.
...%
Akceptowane wcześniejsze bankructwa
Brak wymogu sprawdzania zdolności kredytowej
CIS i KYC wymagane od wszystkich wnioskodawców o pożyczki, niezależnie od lokalizacji/kraju
Czas trwania pożyczki od 1 roku do maksymalnie 20 lat
Okres karencji od 12 do 24 miesięcy dla dużych pożyczek biznesowych/kapitału obrotowego
Finansowanie/pożyczki nie są ograniczone do żadnej lokalizacji geograficznej ani kraju...
...Odpowiednik 66 żółtek jaj na kg. Pasteryzowany żółtko jaja jest używane do przygotowywania kremów, lodów, quiche, wypieków... Produkt pochodzący z jaj zniesionych we Francji.
Butelka 1 kg lub 2 kg.
DEROVO jest liderem iberyjskim w produkcji produktów jajecznych. DEROVO produkuje jajka płynne, całe jajka, żółtkai białka. Szybko rozwijali swoją ofertę produktów, wprowadzając nowe formy sprzedaży jajek, takie jak jajka w sprayu, jajka gotowane oraz Fullprotein.
Grupa DEROVO osiąga przychody w wysokości 60 milionów euro, posiada kilka fabryk w Portugalii: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova...
... szeroką gamą produktów: od jaj w skorupkach w różnych rozmiarach i systemach hodowli po płynnei proszkowane produkty jajeczne poddane pasteryzacji.
Jaja w skorupkach są sprzedawane pod różnymi markami własnymi. Grupa Eurovo od lat jest również liderem w dostarczaniu jaj dla marek własnych.
Płynne produkty jajeczne, świeże, mrożone lub kriogeniczne, są dostępne w wielu formatach (karton, worek w...
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaji produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Od 2000 roku OVOCOM rozszerza swoją ofertę handlową na rynku hurtowym w całej Unii Europejskiej, a przede wszystkim we Francji. Jako niezależne biuro sprzedaży jaj, sprzedajemy jaja w skorupkach standardowe, klasyfikowane lub nie, PPA, BIO do pakowania lub przemysłu. Sprzedajemy również wszystkie opakowania przeznaczone do pakowania jaj w skorupkach.