Polska, Warszawa, Poland
...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od świeżych jaj, które przechodzą przez kilka zaawansowanych maszyn. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone na drobno w procesie rozpylania. Ostateczny produkt ma formę suchego proszku. Produkt ten często nazywany jest "proszkiem jajecznym", "suchym jajkiem" lub "odwodnionym proszkiem jajecznym". Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnego żółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Estonia, Kaunas
... przechowywanie/magazynowanie - Naturalny produkt, bez konserwantów i dodatkowych dodatków Sposoby przygotowania: - Wymieszać z wodą - Dodać bezpośrednio do mieszanki Warunki hodowli kur/ Warunki hodowli niosek: - Ekologiczne jaja kurze - Jaja kur z wolnego wybiegu - Jaja kur z podściółki - Jaja kur z klatek Opcje pakowania: - 25 kg Warunki przechowywania: - Termin ważności – 18 miesięcy. Kraj pochodzenia: Litwa Zastosowanie: przy zachowaniu najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności i higieny, w trakcie produkcji utrzymywany jest szeroki zakres zastosowania proszku z żółtek jaj.
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 66 żółtek jaj na kg. Pasteryzowany żółtko jaja jest używane do przygotowywania kremów, lodów, quiche, wypieków... Produkt pochodzący z jaj zniesionych we Francji. Butelka 1 kg lub 2 kg.
Wielka Brytania, Ashford, Kent
...% Akceptowane wcześniejsze bankructwa Brak wymogu sprawdzania zdolności kredytowej CIS i KYC wymagane od wszystkich wnioskodawców o pożyczki, niezależnie od lokalizacji/kraju Czas trwania pożyczki od 1 roku do maksymalnie 20 lat Okres karencji od 12 do 24 miesięcy dla dużych pożyczek biznesowych/kapitału obrotowego Finansowanie/pożyczki nie są ograniczone do żadnej lokalizacji geograficznej ani kraju...
Reunion, Anand
DEROVO jest liderem iberyjskim w produkcji produktów jajecznych. DEROVO produkuje jajka płynne, całe jajka, żółtka i białka. Szybko rozwijali swoją ofertę produktów, wprowadzając nowe formy sprzedaży jajek, takie jak jajka w sprayu, jajka gotowane oraz Fullprotein. Grupa DEROVO osiąga przychody w wysokości 60 milionów euro, posiada kilka fabryk w Portugalii: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova...
Włochy, Santa Maria In Fabriago
... szeroką gamą produktów: od jaj w skorupkach w różnych rozmiarach i systemach hodowli po płynne i proszkowane produkty jajeczne poddane pasteryzacji. Jaja w skorupkach są sprzedawane pod różnymi markami własnymi. Grupa Eurovo od lat jest również liderem w dostarczaniu jaj dla marek własnych. Płynne produkty jajeczne, świeże, mrożone lub kriogeniczne, są dostępne w wielu formatach (karton, worek w...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Ukraina, Kyiv
Francja, Pedernec
Od 2000 roku OVOCOM rozszerza swoją ofertę handlową na rynku hurtowym w całej Unii Europejskiej, a przede wszystkim we Francji. Jako niezależne biuro sprzedaży jaj, sprzedajemy jaja w skorupkach standardowe, klasyfikowane lub nie, PPA, BIO do pakowania lub przemysłu. Sprzedajemy również wszystkie opakowania przeznaczone do pakowania jaj w skorupkach.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play