Polska, Warszawa, Poland
...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od świeżych jaj, które przechodzą przez kilka zaawansowanych maszyn. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone na drobno w procesie rozpylania. Ostateczny produkt ma formę suchego proszku. Produkt ten często nazywany jest "proszkiem jajecznym", "suchym jajkiem" lub "odwodnionym proszkiem jajecznym". Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnego żółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Szwecja, Åkersberga
... neutralne kartony - Białe neutralne kartony Jajka są przechowywane w najczystszych warunkach i pakowane w najbezpieczniejsze materiały. Oferujemy dobrą jakość jajek „Farm Fresh Eggs”. Jajka są bogate w składniki odżywcze i stanowią bardzo przystępny element zdrowej diety. Zawierają wysokiej jakości białko oraz wszystkie dziewięć niezbędnych aminokwasów. Są dobrym źródłem choliny, która pomaga regulować pracę mózgu, układu nerwowego oraz układu sercowo-naczyniowego. Przetwarzamy jajka w naturalnym i najbardziej higienicznym środowisku, aby zapobiec wybuchowi chorób u ptaków.
Estonia, Kaunas
... przechowywanie/magazynowanie - Naturalny produkt, bez konserwantów i dodatkowych dodatków Sposoby przygotowania: - Wymieszać z wodą - Dodać bezpośrednio do mieszanki Warunki hodowli kur/ Warunki hodowli niosek: - Ekologiczne jaja kurze - Jaja kur z wolnego wybiegu - Jaja kur z podściółki - Jaja kur z klatek Opcje pakowania: - 25 kg Warunki przechowywania: - Termin ważności – 18 miesięcy. Kraj pochodzenia: Litwa Zastosowanie: przy zachowaniu najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności i higieny, w trakcie produkcji utrzymywany jest szeroki zakres zastosowania proszku z żółtek jaj.
Wielka Brytania, Ashford, Kent
...% Akceptowane wcześniejsze bankructwa Brak wymogu sprawdzania zdolności kredytowej CIS i KYC wymagane od wszystkich wnioskodawców o pożyczki, niezależnie od lokalizacji/kraju Czas trwania pożyczki od 1 roku do maksymalnie 20 lat Okres karencji od 12 do 24 miesięcy dla dużych pożyczek biznesowych/kapitału obrotowego Finansowanie/pożyczki nie są ograniczone do żadnej lokalizacji geograficznej ani kraju...
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 66 żółtek jaj na kg. Pasteryzowany żółtko jaja jest używane do przygotowywania kremów, lodów, quiche, wypieków... Produkt pochodzący z jaj zniesionych we Francji. Butelka 1 kg lub 2 kg.
Reunion, Anand
DEROVO jest liderem iberyjskim w produkcji produktów jajecznych. DEROVO produkuje jajka płynne, całe jajka, żółtka i białka. Szybko rozwijali swoją ofertę produktów, wprowadzając nowe formy sprzedaży jajek, takie jak jajka w sprayu, jajka gotowane oraz Fullprotein. Grupa DEROVO osiąga przychody w wysokości 60 milionów euro, posiada kilka fabryk w Portugalii: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova...
Włochy, Santa Maria In Fabriago
... szeroką gamą produktów: od jaj w skorupkach w różnych rozmiarach i systemach hodowli po płynne i proszkowane produkty jajeczne poddane pasteryzacji. Jaja w skorupkach są sprzedawane pod różnymi markami własnymi. Grupa Eurovo od lat jest również liderem w dostarczaniu jaj dla marek własnych. Płynne produkty jajeczne, świeże, mrożone lub kriogeniczne, są dostępne w wielu formatach (karton, worek w...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Ukraina, Kyiv
Francja, Pedernec
Od 2000 roku OVOCOM rozszerza swoją ofertę handlową na rynku hurtowym w całej Unii Europejskiej, a przede wszystkim we Francji. Jako niezależne biuro sprzedaży jaj, sprzedajemy jaja w skorupkach standardowe, klasyfikowane lub nie, PPA, BIO do pakowania lub przemysłu. Sprzedajemy również wszystkie opakowania przeznaczone do pakowania jaj w skorupkach.