...Zakwas to jeden z najstarszych rodzajów ciasta na świecie. Już 4000 lat temu Egipcjanie fermentowali zbożowe papki, aby uzyskać zakwas do puszystego chleba płaskiego. Lecker’s Bio Pełnoziarnisty Zakwas nadaje wszystkim chlebom mieszanym i pełnoziarnistym doskonałą strukturę oraz pełny, świeży smak. I to ma swoje uzasadnienie. • 100% mąki żytniej pełnoziarnistej z kontrolowanego ekologicznego uprawy Składniki: Mąka żytnia pełnoziarnista Bioland* *= z kontrolowanej produkcji ekologicznej Alergeny: Gluten Wegetariańskie: Tak Wegańskie: Tak...
Przyjemność przynosi sukces. A przyjemność powstaje z dobrych składników. Produkty Dr. Suwelack oferują najlepsze warunki do tworzenia udanych produktów dla naszych klientów przemysłowych. To, co czyni Dr. Suwelack wyjątkowym, to połączenie niezmiennie wysokiej jakości oraz unikalnej kompetencji technologicznej i recepturowej, które umożliwiają niezwykle dobre doznania smakowe. Pracujemy rzeteln...
Wielka Brytania, Stoke On Trent Tunstall
...°C SKŁADNIKI: Woda, skrobia kukurydziana, oliwa z oliwek extra virgin, włókna roślinne (burak, psyllium), maltodekstryna, białko grochu, mąka quinoa, suszony zakwas ryżowy (mąka ryżowa, woda, drożdże), zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza (E464), skrobia ziemniaczana, sól, drożdże. WARTOŚCI ODŻYWCZE; Energia KJ (g): 967 Wartość energetyczna kcal (g): 230 Białko (g): 3 Węglowodany (g): 37.3 w tym cukry (g): 0.4 Całkowita zawartość tłuszczu (g): 5.9 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0.7 Błonnik pokarmowy (g): 8 Sól (g): 0.98...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play