Francja, Yssingeaux
...Kakao waniliowe, Czekoladowe kakao-miód Calisson, Nugat, Pralina orzechowa Karmel Mleczno-Masłowy Cynamon Karmel kawowy-ristretto-prażony, Cappuccino Miód Syrop klonowy Słód Specjały cukiernicze: Tatin, Ciasto cytrynowe, Ciasto tropezjańskie, Crème brûlée Trufon Wanilia...
Francja, Objat
...Składniki: Migdały, melon kandyzowany (pochodzenie Francja) (melon, syrop glukozy fruktozy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, cukier puder, miód lawendowy, syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowy, chleb przaśny (skrobia ziemniaczana, woda, olej słonecznikowy), naturalny ekstrakt z kwiatu pomarańczy, kandyzowane skórki pomarańczowe (skórki pomarańczowe, syrop glukozy fruktozy, cukier, konserwant: E 202, regulator kwasowości: kwas cytrynowy). Białka jaj.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play