...Wątroba wieprzowa jest bogata w włókna mięśniowe i tkanki łączne. Zawiera 232 kcal. Ze względu na wysoką zawartość substancji elastycznych, wątroba jest często gotowana.
Producent: Ukraina
Charakterystyka: Schłodzone, Mrożone
Produkty schłodzone: 12 dni w temperaturze 0 +4 ºC
Produkty mrożone: 6 miesięcy w temperaturze -18 ºC...
NOOR IMPORT APS eksportuje średnio do 80 krajów na kilku kontynentach. Rozpoczęliśmy naszą działalność 20-25 lat temu i od tego czasu przestrzegamy wszystkich globalnych wymagań i standardów w zakresie żywności, będąc jednocześnie synonimem żywności wysokiej jakości. W rezultacie jesteśmy uznawani za międzynarodową i szanowaną markę. Wyróżniamy się wyjątkowym standardem jakości, który zaczyna się ...
MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ...
Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki,...
...
Jelita wieprzowe
Łopatka wieprzowa
Kołnierz wieprzowy
Tusza wieprzowa
Ucho wieprzowe
Lędźwie wieprzowe (bez kości)
Szyjawieprzowa (bez kości)
Szynka 4D (bez kości i skóry)
Szynka 3D (bez kości i skóry)
Łopatka wieprzowa 4D (bez kości i skóry)
Łopatka wieprzowa 3D (bez kości i skóry)
Boczek (bez kości)
Boczek (bez kości i skóry)
Obrzeża wieprzowe 80/20
Goleń wieprzowa (bez kości)
Goleń wieprzowa z kością
Żeberka wieprzowe
Żeberka wieprzowe z mięsem...
...Mięso wieprzowe mrożone
Specyfikacja: Bez skóry, tłuszczu i kości; każda połówka tuszy podzielona na cztery kawałki:
1. Szyja: Każdy kawałek waży min. 0,8 kg netto.
2. Łopatka: Każdy kawałek waży min. 1,35 kg netto.
3. Polędwica: Każdy kawałek waży min. 0,55 kg netto.
4. Noga: Każdy kawałek waży min. 2,2 kg netto.
Z niewielką ilością tłuszczu pozostawioną na każdym kawałku mięsa. W każdej...