Francja, St Medard D Eyrans
Założona w 1948 roku w Nérac w Lot-et-Garonne, firma LOU GASCOUN zbudowała swoją reputację przez prawie 50 lat na jednym produkcie: słynnej żółtej puszce pasztetu z wątróbki wieprzowej, opartej na rodzinnej recepturze. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane ręcznie, zgodnie z tradycyjnymi przepisami z Południowego Zachodu, z wykorzystaniem starannie wyselekcjonowanych świeżych składników, przygoto...
Belgia, Aalter
Z ponad 25-letnim doświadczeniem w branży mięsnej i handlu detalicznym, możecie nas Państwo śmiało uznać za doświadczonego specjalistę. Serce naszej firmy znajduje się w Aalter w Flandrii Wschodniej, gdzie skoncentrowane są następujące pięć filarów: - Selekcja i zakupy - Krojone i przygotowanie - Przechowywanie i magazynowanie - Kompletacja zamówień i transport - Serwis i administracja...
Francja, Pinsaguel
Od 20 lat LE CANTONNAIS zobowiązuje się do oferowania produktów wysokiej jakości. Dania gotowe Le Cantonnais są wytwarzane we Francji, z największym poszanowaniem tradycyjnych azjatyckich metod przygotowania. Każdy składnik jest starannie wybierany, a wszystkie przyprawy są importowane z Azji, aby zapewnić jeszcze bardziej autentyczne smaki.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play