Włochy, Giuliano
...Wzbogacony lukrem i orzechami laskowymi, Panettone Gran Torino to konieczność. Apetyczna polewa sprawia, że ten Panettone jest jednym z najpopularniejszych i najczęściej poszukiwanych przysmaków, szczególnie wśród tych, którzy chcą uszanować tradycyjny smak Panettone.
Włochy, MILANO
...Panettone to tradycyjny włoski wypiek bożonarodzeniowy, pochodzący z Mediolanu. Charakteryzuje się wysoką, kopułowatą formą i jest wykonany z ciasta drożdżowego, wzbogaconego o kandyzowane owoce, rodzynki i skórkę pomarańczową. Jego przygotowanie wymaga kilku dni na obróbkę i naturalne wyrastanie, co nadaje ciastu miękką konsystencję i charakterystyczny smak. Panettone często kojarzy się z...
Francja, Saint-Omer
...Panettone Klasyczny to typowy tradycyjny Panettone. Nasz Panettone ma podwójne wyrastanie trwające ponad 48 godzin, jest wytwarzany wyłącznie z żywego zakwasu i nadziewany rodzynkami Sultana oraz kandyzowaną skórką pomarańczową. Ciasto jest niezwykle puszyste, a smak elegancki, ale intensywny. Nasz klasyczny panettone to bardzo bogaty panettone, ale niezwykle łatwostrawny dzięki długiemu...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play