... smaczniejszymi i zdrowszymi.
Różnice w porównaniu do innych produktów;
Organicznepłatki kukurydziane Dr.Gluten składają się z certyfikowanych surowców, które są produkowane zgodnie z przepisami prawa rolnictwa ekologicznego, a także w naszej fabryce, która spełnia międzynarodowe standardy produkcji, zgodnie z zasadami produkcji żywności organicznej.
Z czym dobrze smakuje;
Organicznepłatki kukurydziane Dr.Gluten można z przyjemnością łączyć z mlekiem, miodem, syropem, sezonowymi owocami oraz orzechami, a także jako przekąskę z granolą.
...Zdrowa przekąska, którą możesz podać swoim dzieciom z pełnym spokojem, z idealną harmonią organicznego koncentratu soku jabłkowego i organicznych płatków kukurydzianych.
Płatki kukurydziane Dr. Gluten można spożywać bezpośrednio jako przekąskę lub wymieszać z mlekiem, miodem, melasą, musli na śniadanie i granolą jako przekąskę. Można je również dodać do wypieków, takich jak ciasta i ciasteczka, aby uczynić je smaczniejszymi i zdrowszymi.
... produkowany z kontrolowanej soi NON-GMO (< 0,9%). Soja jest łuskana, dostosowywana do zawartości wilgoci, podgrzewana do temperatury od 60 ºC do 88 °C (140–190 °F), przetwarzana na płatki i ekstrahowana rozpuszczalnikiem, takim jak heksan. Większość wolnych kwasów tłuszczowych i gum naturalnie obecnych w soi jest usuwana poprzez nawadnianie oraz separację mechaniczną lub fizyczną. Większość wolnych...
Maltsan Gıda to fabryka produkująca certyfikowane organiczne, wegańskie i bezcukrowe ciastka, granole, kremy orzechowe itp. Oprócz używania składników organicznych, zwracamy również uwagę na stosowanie zdrowych składników, takich jak oliwa z oliwek extra virgin, tahini jako olej oraz sok jabłkowy zamiast cukru. Nasza marka to Monn Bio. Jesteśmy również w stanie produkować żądane rodzaje żywności pod Twoją marką. Potrafimy stworzyć unikalne, zdrowe, pyszne i wysokiej jakości produkty. Prosimy o odwiedzenie naszej strony internetowej lub bezpośredni kontakt w przypadku jakichkolwiek zapytań.