... spożywczych stosowane są różne metody, takie jak mrożenie, obróbka cieplna i suszenie. W zasadzie w stosowanej metodzie konserwacji, im mniej zmieniają się właściwości fizyczne i chemiczne surowca, tym bliżej są one stanu świeżego tego produktu. Dlatego produkty konserwowane przez mrożenie są akceptowane jako artykuły spożywcze, które najbardziej zachowują właściwości świeżego jedzenia. HİSARK, w zgodzie z trendami, również wejdzie w produkcję mrożonych artykułów spożywczych, aby zająć swoje miejsce na krajowych i zagranicznych rynkach z wysokiej jakości produktami, które będą wytwarzane.
Ege Hazır Yiyecek Ltd. od 22 lat działa na krajowym rynku w Izmire, w Torbali, na powierzchni 27000 m2, zatrudniając ponad 500 pracowników. Firma jest jednym z wiodących dostawców w branży detalicznej, oferując ponad 80 rodzajów mez (humus, muhammara, acuka, jogurtowe, mięsne mezze itp.), gołąbki, içli köfte, çiğ köfte, konserwowane warzywa (fasola, barwena), gotowe dania w oliwie z oliwek (pilaki...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play