Turcja, Izmir
...Skrobia to podstawowy produkt, który powstaje w procesie fotosyntezy roślin. Skrobia jest pozyskiwana z zarodka ziarna pszenicy. Może być używana w produkcji różnych rodzajów żywności, takich jak chleb, ciasta, ciastka, produkty w proszku, zupy, sosy itp. Jednocześnie może być również spożywana detalicznie przez konsumentów końcowych w opakowaniach produktu. Sosy, dressingi i zupy: umożliwiają...
Turcja, Bursa
Kayfood jest jedną z wiodących firm produkujących sosy, zupy i przystawki w Turcji. Mamy już doświadczenie w biznesie eksportowym, szczególnie na rynkach europejskich i Bliskiego Wschodu. Posiadamy również magazyn w Belgii i dystrybuujemy stąd do Europy.
... klientom w hotelu, restauracji lub kawiarni; dostarczamy najświeższe i najsmaczniejsze rozwiązania dostosowane do każdego potrzeb. Nasze mrożone przekąski, zupy i przystawki przeniosą Cię w różne kuchnie świata z każdym łykiem i kęsem. Z PorsiOn przekraczaj granice smaku, delektuj się radością gotowania i oczaruj swoich klientów. Odkryj już dziś, dołącz do nas w swojej podróży po smakach!
Turcja, Istanbul
...proszek do napojów owocowych aromatycznych, gotowe zupy, budynie, crème Chantilly, mieszanki mąki do ciast, gotowe mieszanki proszkowe do tureckich deserów, proszek do pieczenia ciasta, wanilina cukrowa, kakao w proszku, węglan, krem do ciast, mąka ryżowa, skrobia, mąka kukurydziana, galaretka do ciast i krem, sos czekoladowy, kawa rozpuszczalna, gorąca czekolada, kakao z mlekiem, przyprawione sosy smakowe z czekoladą i przyprawami (mieszanka na klopsiki, mieszanka na kurczaka, mieszanka na ryby itp.)...
... cukrowe, syropy koktajlowe, syropy kawowe, sosy i syropy do polewania, kremy i nadzienia, galaretki cukiernicze na gorąco i zimno. Produkty do profesjonalnych kuchni; Zupy, przyprawy, makaron, krem orzechowy, bita śmietana, galaretka, proszek do pieczenia, ciasto.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania