Francja, Montelimar
...Opakowanie z papilotami z delikatnego nugatu z Montélimar. Nasz biały nugat to pyszna mieszanka miodu z Prowansji, migdałów i pistacji. Tradycyjny nugat wytwarzany metodą gotowania w kotle.
Francja, Englos
Nasza firma Le Turrón d’Arnould specjalizuje się w ręcznie robionej czekoladzie oraz produktach gourmet przeznaczonych dla restauracji gastronomicznych i luksusowych hoteli. Wybieramy najlepsze składniki (migdały Marcona, orzechy laskowe z Piemontu…), aby zaoferować Państwu czekolady najwyższej jakości. Nasze czekolady są dostępne luzem (kartony 5 kg) oraz w spersonalizowanym opakowaniu (torby, pudełka…) dla VIP-ów hoteli oraz na prezenty biznesowe. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Hiszpania, Jijona-Alicante
... Europie, jak i w Ameryce, Afryce oraz Australii. Jest członkiem Rady Regulacyjnej Ochrony Geograficznej Jijona i Turrón de Alicante, co stanowi gwarancję, że zarówno proces produkcji, jak i używane składniki spełniają wysokie standardy jakości.