...Śruta sojowa jest jednym z produktów głównej diety zwierząt gospodarskich i drobiu. Powstaje po wyciśnięciu oleju z soi w procesie ekstruzji. (Nie należy mylić z mączką sojową, która jest produkowana w innej technologii i różni się od śruty pod względem zawartości tłuszczu i białka). Śruta sojowa jest wykorzystywana do przygotowania pełnoporcjowych pasz i mieszanek paszowych. Jest to składnik białkowy wysokiej jakości, który pozwala osiągnąć wysokie wyniki żywieniowe. Białko sojowe jest dobrze przyswajane przez organizm, a jego wartość biologiczna jest podobna do białek pochodzenia zwierzęcego.
Ukraina, Lutsk
...Surowe ziarna soi. (GMO/nietestowane pod kątem GMO) Białko 38-39% Zanieczyszczenia - do 2% Olej - 12% Wilgotność - do 12% Możliwe w dużych workach lub luzem. FCA, DAP, FOB, CIF Ilość: 100 - 1000 MT Bezpośrednio od producenta. Mączka sojowa - białko 46% również dostępna. Proszę o szczegóły.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play