Ukraina, Kiev
... najdokładniejsze i najbezpieczniejsze wybielenie orzecha dla jego jakości. Taki produkt jest szeroko stosowany w przemyśle cukierniczym i spożywczym ze względu na swój łagodniejszy i przyjemniejszy smak. Ponadto, po procesie blanszowania, obrany orzech włoski zyskuje szereg korzystnych właściwości:...
Ukraina, Cherkasy
...Mąka proso ma łagodny, lekko orzechowy smak, który nadaje wypiekom charakterystyczny aromat. Mąka proso może być używana jako składnik do mieszanek do pieczenia, makaronu, chleba i przekąsek. Ziarna do produkcji mąki przechodzą obróbkę hydrotermalną, co wydłuża czas przechowywania, redukuje goryczkę oraz poprawia cechy fizyczne i organoleptyczne.
Ukraina, Vlasivka
... bydła wybranego, pochodzącą z garbarni. Głównym składnikiem jest naturalny kolagen białkowy, który zapewnia odporność mechaniczną jelita, przyczynia się do długoterminowego przechowywania produktów mięsnych, poprawia teksturę, smak, wartość odżywczą i umożliwia całkowitą automatyzację linii produkcyjnej wędlin. W firmie opracowano i wdrożono system zarządzania jakością zgodnie z wymaganiami normy ISO 9001: 2008 oraz zarządzanie bezpieczeństwem żywności zgodnie z międzynarodową normą ISO 22000:2005.
Ukraina, Pereginka

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play