Ukraina, Chornomorsk
...egzemy, reumatyzmu i astmy oskrzelowej. Piołun jest spożywany przez zwierzęta, pobudza apetyt i poprawia trawienie, ale nadaje ich mleku gorzki smak. Gorzki piołun jest wykorzystywany w produkcji alkoholi-wódki do przygotowania wódki, likierów, vermutu, absyntu, jednak długotrwałe spożywanie takich napojów prowadzi do silnego pobudzenia układu nerwowego. Przy warzeniu piwa stosuje się go zamiast chmielu. Kraj pochodzenia - Ukraina Typ: Organiczny, konwencjonalny Wygląd: pokrojony Ilość: do 50 ton rocznie Opakowanie: według potrzeb...
Ukraina, Kiev
...24 x 250 ml puszek na opakowanie skurczowe 32 palety w kontenerze 40-stopowym / 26 palet w kontenerze 20-stopowym 108 opakowań na każdą paletę 24 puszki w każdym opakowaniu pochodzenie: Ukraina i niemieccy producenci miesięczne ilości: 100 x 40 fcl Data ważności: Nie mniej niż 24 miesiące specyfikacje Nazwa marki: Red Bull Brix: 2% Czas przechowywania: 2 lata Dodatki: Naturalny smak Funkcje: Niskotłuszczowy, Normalny, Bez cukru Rozmiar opakowania: 250 ml...
Ukraina, Zaporizhzhia
...Delikatny, kwaśno-słodki smak z aromatem stepowych ziół. Uspokaja układ nerwowy, chroni przed miażdżycą i zmniejsza ryzyko niepożądanej trombozy, normalizuje funkcję wątroby i usuwa toksyny. WAGA PRODUKTU: 50 g RODZAJ OPAKOWANIA: Doypack / Pudełko wystawowe...
Ukraina, Kyiv
...Truskawki liofilizowane zyskały delikatnie chrupiącą strukturę i zachowały swój oryginalny smak z sezonu truskawkowego. Jakiego mają koloru? Wybrane truskawki liofilizowane mają intensywny czerwony kolor. Jak smakują? Truskawki liofilizowane Panfruit mają słodki smak. Stanowią samodzielny deser w formie przekąski. Doskonale komponują się jako dodatek do ulubionych potraw i napojów. Jak są...
Ukraina, Kyiv
... dostawcami energii dla ludzkiego ciała. Cukier produkowany jest głównie z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej. Cukier jest głównym składnikiem do przygotowywania słodkich potraw i napojów. Dodaje się go do herbaty, kawy i kakao, aby nadać im słodki smak, który redukuje standardową gorycz. Cukier jest dobrym konserwantem do przygotowywania różnych produktów z owoców i jagód – dżemów, konfitur, galaretek. Wartość odżywcza 100 g produktu wynosi 1666,4 kJ lub 398 kcal (zawartość węglowodanów) – 99,8 g. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z nami.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play