Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu.
Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów.
W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
...Etui na paczki papierosów w rozmiarach L i XL. Z magnetycznym zapięciem i kontrastowymi szwami.
Typ: 2802
Kolor: czarny
Materiał: skóra
Wymiary: ok. 9,5 x 7,5 x 2,5 cm...
...Salami pozyskiwane z anatomicznej części brzucha wołowego, jest solone przez krótki czas, następnie myte w bieżącej wodzie, przyprawiane pieprzem i naturalnymi ziołami, dojrzewane i naturalnie wędzone.
SKŁADNIKI: mięso wołowe certyfikowane halal, sól, pieprz (słodki lub ostry). Konserwanty E 250, E 252, E 300, przyprawy i naturalne aromaty.
CECHY: bez laktozy i innych produktów mlecznych...
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność.
KIEŁBASY
Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy.
Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
...DOMOWE SUSZONE PRZYPRAWIONE MIĘSO WOŁOWE (BEEF JERKY) jest wytwarzane z chudego udźca wołowego pochodzenia 100% słoweńskiego, z którego usunięto cały tłuszcz, pokrojonego w paski i następnie suszonego, co zapobiega psuciu. Zwykle ten proces suszenia obejmuje dodanie soli, aby zapobiec rozwojowi bakterii na mięsie, oraz przypraw dla lepszego smaku, zanim usuniemy wilgoć. Słowo "JERKY" pochodzi od charki, która wywodzi się z języka rdzennych mieszkańców Ameryki Północnej Quechua, co oznacza "suszone, solonemięso".
... sucho, wędzone lub nie. Orzech: Cienka część szynki, solona w delikatnej, naturalnej solance lub w filecie, wędzona lub nie. Boczek: Solona na sucho pierś, wędzona lub nie. Szynka gotowana rzemieślniczo: Szynka najwyższej jakości, solona ręcznie, gotowana i duszona w piekarniku. Kiełbasa sucha: Przygotowanie na bazie mięsa wieprzowego i wołowego najwyższej jakości.
Vleeswaren De Baets to firma z dwoma głównymi działalnościami:
- produkcja wędlin, takich jak różne rodzaje salami, wędliny gotowane i pasztety.
- rzeźnictwo specjalizujące się w świeżych wędlinach i własnych wyrobach.
* Rodzaje salami
Finałowe, wiejska kiełbasa, salami bez czosnku, salami z czosnkiem, kopenhager, bloende lub boulogne…
* Wędliny gotowane
Kiełbasa szynkowa, kiełbasa cielęca, kiełbasa pieczarkowa, kiełbasa na lunch…
* Pasztety
Pasztet do smarowania, pasztet wiejski, pasztet sezonowy…
* Wyroby solone
Sólona słonina, wędzona słonina, szynka, filet d’anvers…...
Willbert produkuje od ponad 20 lat rzemieślnicze wędliny pod nazwą „De Bourgondische Hoeve”. De Bourgondische Hoeve oferuje szynki i żeberka, wyroby gotowane, wątróbki, głowy, rolady mięsne oraz pieczone isolone wędliny, a także boczek.
Schots to szeroka oferta wysokiej jakości rzemieślniczych wędlin. Produkty wytwarzane przez Schots można podzielić na 3 kategorie: kiełbasy gotowane, pasztety oraz surowe, solone lub wędzone wędliny. Wszystkie te produkty są dystrybuowane do wyspecjalizowanych hurtowni. Produkcja w 60% opiera się na markach własnych. Schots eksportuje do Holandii, Francji, Niemiec, Szwajcarii, Hiszpanii oraz...