...Fasola biała, znana również jako fasola marynarska, jest bogata w przeciwutleniacze i oferuje niezwykłe korzyści zdrowotne. Te rośliny strączkowe są doskonałym źródłem błonnika i idealnym zamiennikiem białka, co czyni je popularnym wyborem wśród wegetarian. Fasola biała jest wykorzystywana w różnych potrawach, w tym w gulaszach, kuchni meksykańskiej oraz w bliskowschodnich gulaszach pomidorowych. Pasta z fasoli białej jest również produkowana i używana w koktajlach, stanowiąc pożywny i wszechstronny składnik w różnych kulinarnych kreacjach.
Węgry, Budapest
... dietetycznym. Badania dowodzą, że fasola pinto pomaga zapobiegać otyłości i cukrzycy typu 2 dzięki swoim złożonym węglowodanom, wysokiej zawartości błonnika i białka oraz innym cennym składnikom. Jej regularne spożycie obniża poziom cholesterolu, co zmniejsza ryzyko chorób serca i naczyń krwionośnych. Błonnik przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu pokarmowego, zapobiega zaparciom i colitis oraz chroni układ naczyniowy. American Journal of Clinical Nutrition.
Węgry, Székesfehérvár
Produkujemy białko w proszku o smaku z wysokiej jakości norweskiego łososia. Hydrolizowane białko łososiowe to innowacyjny, zrównoważony składnik, który ma szansę na ogromną popularność, ponieważ przewyższa inne rodzaje białka pod względem najwyższej jakości, szybkiej absorpcji i wysokiej przyswajalności.
Węgry, Zalaegerszeg
... na gumie. Następnie przekształca się je w gumę lateksową. Po przekształceniu w gumę lateksową, są one ponownie przetwarzane, aż przekształcą się w związek nitrilowy. Dodatkowe przetwarzanie usuwa wszystkie białka lateksowe. Dodatkowy krok w procesie produkcji rękawic pierwotnie był powodem, dla którego rękawice nitrilowe były tak drogie w porównaniu do lateksowych, gdy po raz pierwszy trafiły na...
Węgry, Budapest

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play