ACESO Cosmetics oferuje ponad dwudziestoletnie doświadczenie w branży kosmetycznej dla firm na całym świecie. Specjalizując się w produkcji o wysokiej wydajności, z dumą dostarczamy do 5 000 produktów dziennie, korzystając z nowoczesnych, w pełni zautomatyzowanych maszyn oraz zespołu specjalistów skoncentrowanego na badaniach i rozwoju. ACESO Cosmetics jest uznawanym liderem na globalnym rynku, ek...
...Kazeina serwatkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka, które zostało skojarzone z podpuszczką. Po koagulacji produkt jest oddzielany od serwatki, koncentratowany i suszony.
Foodcom S.A. dostarcza kazeinę podpuszczkową o granulacji od 30 do 90 mesh. Nasz produkt jest naturalny i świeży. Posiada doskonałe właściwości funkcjonalne - siłę rozciągania, poprawę tekstury oraz dobre właściwości topnienia i emulgacji.
Kazeina podpuszczkowa może być stosowana do produkcji serów funkcjonalnych, żywności klinicznej, suplementów diety, sosów i dipów, past oraz delikatesów.
...TOLE DO SERU Z WŁÓKNA SYNTETYCZNEGO
Nasze tole do sera z włókna syntetycznego mogą być używane do wyściełania form, odciekaniu, prasowaniu oraz odsączaniu serwatki...
Właściwości włókien syntetycznych:
Bardzo dobra odporność na kwasy, łatwość w utrzymaniu
Cechy:
Jednolite odcieknięcie serwatki
Ułatwia proces odciekaniu
Sprzyja równomiernemu rozkładowi serwatki
Ułatwia wydobycie serwatki
Zapobiega przyklejaniu się w formach
Sprzyja i umożliwia lepszą pielęgnację serów z korą morgową
Funkcje Odciek, Formowanie, Filtracja, Prasowanie, Odsączanie
Zawody Dojrzewanie, Mleczarnie – Serowarnie...
...Asortyment MTM firmy MEGGLE oferuje wysokiej jakości związki białkowe do funkcjonalnego zastosowania w produktach mleczarskich jako stabilizatory lub wzbogacenie białkowe.
Oprócz naszego know-how w zakresie efektywnego wykorzystania, oferujemy wysoki poziom orientacji na klienta oraz produkty dostosowane do potrzeb klientów.
Cechy i korzyści:
Zwiększenie lepkości
Zapobieganie synerizie
Dobre właściwości wiązania wody
Gładka tekstura
Kremowe odczucie w ustach
Jedwabista, błyszcząca powierzchnia
Poprawiona stabilność przechowywania
Łatwość w użyciu...
...POZWALA NA DOKŁADNE I GRADUALNE ROZDAWANIE ŻĄDANEJ ILOŚCI SERUM WEWNĄTRZ PODWÓJNYCH WYPEŁNIACZY.
Optymalny system, który nie zmienia właściwości przeszczepu serum.
Wyposażony w pilot zdalnego sterowania, umożliwia zdalne uruchamianie.
Pozwala również na odwrotną operację, czyli aspirację cieczy z pojemników.
Wykonany zgodnie z regulacjami CE.
...Ricotta di Bufala Campana jest częścią historii i tradycji sektora mleczarskiego, symbolem naszego rolnictwa i dziedzictwa typowości, które tereny południowych Włoch potrafią wyrazić.
Ricotta di Bufala Campana DOP to świeży produkt mleczarski, więc nie podlega dojrzewaniu, uzyskiwany przez koagulację ciepłem białek serwatki z mleka bawolego, surowca pochodzącego z produkcji Mozzarelli di Bufala Campana, co nadaje jej szczególne cechy strukturalne kremowości i miękkości, porcelanową biel oraz wyraźne właściwości sensoryczne, które można opisać jako delikatny zapach mleka i słodycz.
...
Jakość zgodna z Twoimi potrzebami
Aby zapewnić Ci pożądaną jakość, sprawdzamy towary pod kątem właściwości wymaganych przez naszych klientów. Nasze towary są również certyfikowane jako koszerne i halal, w zależności od Twoich wymagań.