Turcja, Izmir
ACESO Cosmetics oferuje ponad dwudziestoletnie doświadczenie w branży kosmetycznej dla firm na całym świecie. Specjalizując się w produkcji o wysokiej wydajności, z dumą dostarczamy do 5 000 produktów dziennie, korzystając z nowoczesnych, w pełni zautomatyzowanych maszyn oraz zespołu specjalistów skoncentrowanego na badaniach i rozwoju. ACESO Cosmetics jest uznawanym liderem na globalnym rynku, ek...
Polska, Warszawa, Poland
...Kazeina serwatkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka, które zostało skojarzone z podpuszczką. Po koagulacji produkt jest oddzielany od serwatki, koncentratowany i suszony. Foodcom S.A. dostarcza kazeinę podpuszczkową o granulacji od 30 do 90 mesh. Nasz produkt jest naturalny i świeży. Posiada doskonałe właściwości funkcjonalne - siłę rozciągania, poprawę tekstury oraz dobre właściwości topnienia i emulgacji. Kazeina podpuszczkowa może być stosowana do produkcji serów funkcjonalnych, żywności klinicznej, suplementów diety, sosów i dipów, past oraz delikatesów.
...TOLE DO SERU Z WŁÓKNA SYNTETYCZNEGO Nasze tole do sera z włókna syntetycznego mogą być używane do wyściełania form, odciekaniu, prasowaniu oraz odsączaniu serwatki... Właściwości włókien syntetycznych: Bardzo dobra odporność na kwasy, łatwość w utrzymaniu Cechy: Jednolite odcieknięcie serwatki Ułatwia proces odciekaniu Sprzyja równomiernemu rozkładowi serwatki Ułatwia wydobycie serwatki Zapobiega przyklejaniu się w formach Sprzyja i umożliwia lepszą pielęgnację serów z korą morgową Funkcje Odciek, Formowanie, Filtracja, Prasowanie, Odsączanie Zawody Dojrzewanie, Mleczarnie – Serowarnie...
Niemcy, Wasserburg Am Inn
...Asortyment MTM firmy MEGGLE oferuje wysokiej jakości związki białkowe do funkcjonalnego zastosowania w produktach mleczarskich jako stabilizatory lub wzbogacenie białkowe. Oprócz naszego know-how w zakresie efektywnego wykorzystania, oferujemy wysoki poziom orientacji na klienta oraz produkty dostosowane do potrzeb klientów. Cechy i korzyści: Zwiększenie lepkości Zapobieganie synerizie Dobre właściwości wiązania wody Gładka tekstura Kremowe odczucie w ustach Jedwabista, błyszcząca powierzchnia Poprawiona stabilność przechowywania Łatwość w użyciu...
...Ricotta di Bufala Campana jest częścią historii i tradycji sektora mleczarskiego, symbolem naszego rolnictwa i dziedzictwa typowości, które tereny południowych Włoch potrafią wyrazić. Ricotta di Bufala Campana DOP to świeży produkt mleczarski, więc nie podlega dojrzewaniu, uzyskiwany przez koagulację ciepłem białek serwatki z mleka bawolego, surowca pochodzącego z produkcji Mozzarelli di Bufala Campana, co nadaje jej szczególne cechy strukturalne kremowości i miękkości, porcelanową biel oraz wyraźne właściwości sensoryczne, które można opisać jako delikatny zapach mleka i słodycz.
...POZWALA NA DOKŁADNE I GRADUALNE ROZDAWANIE ŻĄDANEJ ILOŚCI SERUM WEWNĄTRZ PODWÓJNYCH WYPEŁNIACZY. Optymalny system, który nie zmienia właściwości przeszczepu serum. Wyposażony w pilot zdalnego sterowania, umożliwia zdalne uruchamianie. Pozwala również na odwrotną operację, czyli aspirację cieczy z pojemników. Wykonany zgodnie z regulacjami CE.
... Jakość zgodna z Twoimi potrzebami Aby zapewnić Ci pożądaną jakość, sprawdzamy towary pod kątem właściwości wymaganych przez naszych klientów. Nasze towary są również certyfikowane jako koszerne i halal, w zależności od Twoich wymagań.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play