...Prosciutto di Parma DOP dostępny w różnych sezonach dojrzewania. Wyprodukowany z udźca ciężkiej świni, urodzonej i hodowanej we Włoszech, karmionej wysokiej jakości paszami. Słodycz i jakość sprawiają, że ten surowy szynka to rzadki przysmak. Dostępny w formatach z kością, bez kości Addobbo oraz bez kości Pressato.
Włochy, MILANO
...Zdrowy i autentyczny produkt, jeden z najsłynniejszych w Made in Italy na świecie. W naszych trzech zakładach w prowincji Parma nie produkujemy byle jakiej szynki parmeńskiej, ale prawdziwy Prosciutto di Parma D.O.P., zgodnie z normami produkcji. Ponadto jesteśmy w stanie zaoferować produkty w różnych formatach i okresach dojrzewania, aby sprostać potrzebom każdego klienta, wszystkie gwarantowane przez kontrolowany łańcuch dostaw Martelli. KG 5,952 WAGA NETTO ZA KG EURO 7,00 DATA WAŻNOŚCI 10/10/2025 OPAKOWANIA PO 4 SZT MINIMALNE ZAMÓWIENIE 50 OPAKOWAŃ PO 4 SZT...
Włochy, Fidenza
Włochy, Viterbo
...Sgambato, pozbawiony bocznej kości przed dojrzewaniem, unika w ten sposób zbyt wielu odpadów. Surowiec świeży i gwarantowany, ponieważ firma z wyboru nie posiada komór mrożących. Waga po dojrzewaniu kg. 6.5. Produkt do użycia po obróbce kg. 5.800 Dojrzewanie 6/8 miesięcy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play