Włochy, Cortazzone
...Torta z Orzechów Laskowych produkowana wyłącznie z mąki z orzechów laskowych częściowo odtłuszczonej, bez użycia mąki pszennej. Słodki przysmak typowy dla tradycji piemonckiej, w eleganckim opakowaniu prezentowym. Miękka i wilgotna konsystencja o intensywnym smaku orzechów laskowych, bez konserwantów. Termin przydatności do spożycia: 12 tygodni.
Włochy, Trecastagni
...Migdały Sgusciate NuttyPlus są bogate w błonnik i białko. W przeciwieństwie do Migdałów Obłuskanych, Migdały Sgusciate zachowują skórkę (nie łupinę), która jest bogata w flawonoidy. Mają delikatny smak i mogą być używane do przygotowania wielu potraw słodkich i słonych, a także jako pyszne przekąski dietetyczne! Migdały Sgusciate NuttyPlus składają się w 100% z migdałów sycylijskich bez łupin. *Może zawierać śladowe ilości innych orzechów (laskowych, pistacjowych, włoskich, piniowych, nerkowców).
Włochy, Torino
...Cod. GIAN 04 U/M Kg, od 8 kg do 16 kg PUDEŁKO na Kg 4 Opis Stara receptura na ekstrudowany Gianduiotto Sperandri, z 37% orzechów laskowych IGP z Piemontu. Ekskluzywna receptura bez mleka. Kolor opakowania na życzenie.
Włochy, Sant'angelo Di Brolo
Chcemy nawiązać z naszymi klientami i dostawcami relację, która pozwoli nam z czasem na valorizację surowców i wyróżnienie się na rynku. Pracujemy tylko z orzechami laskowymi z Nebrodi, pochodzącymi z Sycylii, Włochy. Nasze produkty to: orzechy laskowe w skorupkach, surowe orzechy laskowe bez skorupki, prażone orzechy laskowe bez skorupki, posiekane orzechy laskowe, mąka z orzechów laskowych...
Włochy, Savona
...Batony dla sportowców. Grissini bez drożdży piwnych, z mąki pszennej, z mąki orkiszowej, z mąki starych zbóż, z sezamem, z pomidorami, z ziołami aromatycznymi. Bazy białkowe pochodzące z orzechów laskowych, migdałów, orzechów włoskich oraz z grochu, ciecierzycy, bobu, nasion dyni, słonecznika, lnu. Ekstrakt białkowy z ryżu. Mleko migdałowe i orzechowe w proszku. Ekstrakty do bulionu w proszku, kostki...
Włochy, Milano
... przetwarza wiele odmian zarówno pistacji, jak i orzechów laskowych oraz migdałów; najważniejsze odmiany to bez wątpienia Pistacchio Verde di Bronte Dop i Nocciola del Piemonte Igp. Oprócz wieloletniej obecności w sektorze przemysłowym i HoReCa, Pistacchio S.p.A. posiada również silną sieć sprzedaży w ramach G.D.O., co pozwala firmie na dywersyfikację na rynku i zapewnienie usług wysokiej jakości w...
...które chcą wzbogacić swoje menu o słodkie i słone specjały na bazie pistacji, migdałów, orzechów laskowych lub orzechów, poszukując autentycznych produktów o rzadkim i cennym smaku, gdzie smak jest wyraźny, doskonały, zdolny do przekonania każdego podniebienia i oczarowania.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play