...Torta z OrzechówLaskowych produkowana wyłącznie z mąki z orzechówlaskowych częściowo odtłuszczonej, bez użycia mąki pszennej. Słodki przysmak typowy dla tradycji piemonckiej, w eleganckim opakowaniu prezentowym. Miękka i wilgotna konsystencja o intensywnym smaku orzechówlaskowych, bez konserwantów.
Termin przydatności do spożycia: 12 tygodni.
...Migdały Sgusciate NuttyPlus są bogate w błonnik i białko. W przeciwieństwie do Migdałów Obłuskanych, Migdały Sgusciate zachowują skórkę (nie łupinę), która jest bogata w flawonoidy. Mają delikatny smak i mogą być używane do przygotowania wielu potraw słodkich i słonych, a także jako pyszne przekąski dietetyczne!
Migdały Sgusciate NuttyPlus składają się w 100% z migdałów sycylijskich bez łupin.
*Może zawierać śladowe ilości innych orzechów
(laskowych, pistacjowych, włoskich, piniowych, nerkowców).
...Cod. GIAN 04
U/M Kg, od 8 kg do 16 kg
PUDEŁKO na Kg 4
Opis
Stara receptura na ekstrudowany Gianduiotto Sperandri, z 37% orzechówlaskowych IGP z Piemontu. Ekskluzywna receptura bez mleka. Kolor opakowania na życzenie.
... przetwarza wiele odmian zarówno pistacji, jak i orzechówlaskowych oraz migdałów; najważniejsze odmiany to bez wątpienia Pistacchio Verde di Bronte Dop i Nocciola del Piemonte Igp. Oprócz wieloletniej obecności w sektorze przemysłowym i HoReCa, Pistacchio S.p.A. posiada również silną sieć sprzedaży w ramach G.D.O., co pozwala firmie na dywersyfikację na rynku i zapewnienie usług wysokiej jakości w...