...Kawa uprawiana przez Carlosa na jego plantacji w Hondurasie ma dość bogaty profil aromatyczny i smakowy. Dzięki 48 godzinom naturalnej fermentacji, możemy cieszyć się zarówno słodkimi nutami mlecznej czekolady i karmelu, jak i bardziej owocowymi akcentami pomarańczy i zielonego jabłka. Eksplozja smaków, która zawsze pozostaje zrównoważona z średnią kwasowością. Lokalizacja: Corquin, Copan Gospodarstwo: Carlos Estevez Mejia Wysokość: 1450 – 1550 m n.p.m. Wariant: Red Catuai Proces: Fermentacja Anaerobowa 48 godzin Profil organoleptyczny: Pomarańcza, biała czekolada, zielone jabłko i karmel...
Włochy, Giuliano
...Biszkopt, mieszanka jajek pasteryzowanych, cukier, mąka "00", mąka amerykańska, woda, aromaty. NADZIENIE: Świeża śmietana, syrop glukozowy, cukier, pastryzowany żółtko jaja, dekstroza, alkohol, skrobia ryżowa, stabilizator, aromat cytrynowy. POKRYCIE: Świeża śmietana, czekolada biała 60%, pasteryzowane żółtko jaja, cukier. NASĄCZENIE: Woda, cukier, aromat cytrynowy.
Włochy, Sizzano
...ODMIANA WINOGRON Nebbiolo 100% POŁĄCZENIE Czekolada i tytoń Korekta kawy KOLOR Kryształowo czysty AROMA Intensywne i trwałe Nutki suszonych owoców TEMPERATURA: 15-18 °C ALKOHOL: 40% obj.
Włochy, Torino
Sperandri jest z pewnością jedną z najbardziej cenionych rzemieślniczych czekoladziarni w mieście Turyn. Specjalizuje się w produkcji gianduiotto ekstrudowanego, klasycznego cremino krojonego ręcznie oraz miękkiego torrone, wytwarzanych wyłącznie z orzechów laskowych z Piemontu IGP. Oprócz klasyków tradycji czekoladowej z Turynu, wśród wielu propozycji dla publiczności znajdują się ręcznie dekorow...
Włochy, Trino
Od 1981 roku GELPAS to lody, croissanty i przekąski dla barów i restauracji. Dzięki niepowtarzalnym produktom jesteśmy jedyną prawdziwą alternatywą dla Twojego baru! Serwis, jakość i korzystne ceny. Ta filozofia od zawsze była naszym fundamentem i nadal jest realizowana z pasją i determinacją. GELPAS specjalizuje się wyłącznie w dostawach dla barów, restauracji, pubów i stołówek. Dlatego wybraliśm...
Włochy, Barletta
...Cukierki nadziewane limoncello o zawartości alkoholu 25 %Vol, pokryte żółtą czekoladą, realizacja pralinek z wyjątkowymi likierami dostarczanymi w prywatnej etykiecie, termin przydatności 24 miesiące, bezglutenowe, wegańskie, dostępne: likier Rhum (rum) czekolada gorzka, Irish cream czekolada mleczna, likier Sambuca czekolada biała oraz inne 40 smaków likierów, w tym grappa i wino włoskie.
Włochy, Taranto
Czasami trzeba mieć odwagę, aby uwierzyć w swoje marzenia i podążać za swoimi instynktami! Aldo Predari jest właścicielem cukierni Dolce amorsi. Po latach spędzonych w sektorze przemysłowym, postanowił obrać nową drogę: tę, która prowadzi do piękna smaku i cukiernictwa. Zatrudnia wysoko wykwalifikowany personel, w którym różne umiejętności łączą się w tworzeniu specyficznych linii produktów. Sta...
Włochy, Novi Ligure
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
... zamknąć cały aromat mieszanki Pefè, oraz klasyczna kawa mielona w formacie 250 gramów dostępna w różnych typach mieszanki. Torrefazione Caffè Pefè specjalizuje się również w produkcji czekoladek: Cuor di Pefè, czekoladka gorzka zawierająca małą kulkę cukru i kawy. Chicchi incartati Pefè, ziarno kawy pokryte czystą czekoladą gorzką. Chicchi nudi fondenti e bianchi, ziarno pokryte czekoladą ciemną lub...
Włochy, Pisa
W sercu Toskanii, blisko Pizy, Amedei produkuje wysokiej jakości włoską czekoladę pochodzącą z wyselekcjonowanych plantacji. Tabliczki, Napolitany, Trufle i Praliny, Kremy. Czekolada ciemna i ekstra ciemna, mleczna i biała, czekolada z orzechami laskowymi, migdałami, owocami oraz czekolada ganduja, czekolada monorigin cru. Oprócz klasyków, Amedei produkuje czekoladę Monorigin Cru z pojedynczych...
Włochy, Andria
...czekolada biała, praliny, nocciolato, gołębie i czekoladowe jajka wielkanocne, migdałowe confetti, czekoladowe confetti, confetti z Avola, nugat z orzechami laskowymi, rzemieślnicze panettoni, nugaty i nugatki, aromelli. Produkty są wytwarzane w wewnętrznej pracowni, która, stosując stare przepisy, utrzymuje wysoką jakość rzemiosła i doskonały smak. Cukiernia świadczy następujące usługi: personalizowane opakowania, dostawy na prywatne przyjęcia i do restauracji, confetti na każdą okazję oraz dostawy do domu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play