Włochy, Pasturo
...To miękki biały ser kozi z kwitnącą skórką. Tekstura jest miękka, gładka i kremowa; smak jest przyjemny i delikatny. 100% włoskie mleko. Średnia waga: 0,250 g Minimalne dojrzewanie: 7-10 dni...
Włochy, Radicofani
...Ser Pecorino dostępny w formie kawałka o wadze 1,5 kg w całości oraz w opakowaniu próżniowym, jak poniżej: 1,5 kg cała forma; 0,750 kg pół forma; 0,350 kg ćwierć forma. OBECNIE NIEDOSTĘPNY...
...Caciocavallo to ser z surowego mleka bawolego z Cilento, o sferycznym kształcie i średnicy 9-12 cm oraz wysokości 12-20 cm. Taki kształt jest wynikiem ręcznej obróbki podpuszczki. Skórka jest bardzo cienka, gładka i biała. Masa serowa jest półtwarda, elastyczna i w kolorze kości słoniowej. Typy i Format Biały i Wędzony. Waga: około 1 kg, pakowane próżniowo Kod: CACIOFERR CZAS PRZECHOWYWANIA: 60 DNI...
Włochy, Dorgali
...Nasza Ricotta Sarda to produkt o wyjątkowej wartości bionutrycyjnej i smaku. Uzyskana z ponownego podgrzewania serwatki pozostałej po produkcji serów owczych i solonej na sucho, ta ricotta ma półtwardą, jednolitą konsystencję i biały kolor, o lekko słonym smaku. To ser, który zaskakuje swoją wszechstronnością: idealny dla osób na diecie kontrolowanej dzięki niskiej zawartości kalorii i wysokiemu...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play