Włochy, Trepuzzi
...RUST, Amaro conceptettuale to naturalny bitter wytwarzany poprzez zimną infuzję dużej ilości jagód jałowca, chinowca i owoców bzu, delikatnych skór cytrusowych, miąższu figowego oraz dzikich i leczniczych roślin z maquis śródziemnomorskiego, w tym mięty i eukaliptusa. Infuzja ziół w alkoholu dojrzewa w ciemności przez kilka miesięcy. - Na oko ma kolor bursztynowy - W nosie jest balsamiczny...
Włochy, MILANO
...Campari to napój alkoholowy produkowany przez firmę Davide Campari - Milano. Jest to bitter uzyskiwany z infuzji gorzkich ziół, roślin aromatycznych i owoców w mieszance alkoholu i wody, o intensywnym aromacie i karminowej barwie. Należy podawać go na lodzie z odrobiną zimnego seltzu, w specjalnie przygotowanej szklance wcześniej schłodzonej w zamrażarce. opakowania po 6 butelek 1 paleta 86 kartonów = 516 BUTELEK minimalne zamówienie 15 palet...
Włochy, Paternò
Mannamaru to wysokiej jakości likier gorzki, powstały z starannego wyboru najlepszych mandarynek BIO uprawianych na Sycylii. Naszym celem jest oferowanie autentycznego doświadczenia sensorycznego, uchwycenie esencji i bogactwa sycylijskiego terroir w każdym łyku. Różnimy się dbałością o wybór surowców oraz naszym silnym zaangażowaniem w zrównoważony rozwój. Nasze mandarynki BIO są uprawiane zgodn...
Włochy, Moncalieri
Torino Distillati di Moncalieri (TO) jest firmą rodzinną specjalizującą się w produkcji i butelkowaniu napojów alkoholowych, głównie likierów i destylatów. Dokładna kontrola jakości oraz zaawansowane urządzenia pozwalają firmie produkować na zlecenie oraz dla ważnych firm znanych na całym świecie. Jednocześnie, Torino Distillati produkuje i sprzedaje pod własną marką grappa, amaretto, aromatyzowaną wódkę oraz bitter. Firma oferuje swoje usługi przedsiębiorstwom, które muszą rozwiązać problemy produkcyjne, udostępniając swoje doświadczenie także do opracowywania nowych formuł.
Włochy, Calderara Di Reno
Destylarnia Paolazzi Vittorio powstała w 1962 roku w Faver, aby kontynuować rodzinną tradycję "lambicar". Faver to mała wioska w Dolinie Cembra, uważana przez wielu za "kolebkę grappy". Przez długi czas w Dolinie Cembra destylacja winogron była ryzykownym zajęciem, które pozwalało na przetrwanie w trudnej i ubogiej gospodarce wiejskiej. To właśnie dlatego termin lambicar ma podwójne znaczenie, a m...
Liquorificio Artigianale Il Re dei Re powstał w 2012 roku w Toskanii. Mimo że jest to młoda firma, od razu wyróżnia się szczególnością, wysoką jakością i dbałością o opakowanie swojej gamy produktów. Używamy tylko najwyższej jakości surowców, starannie wyselekcjonowanych. Wszystkie nasze produkty powstają w wyniku tradycyjnej, rzemieślniczej pracy w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Bardzo dbamy o ...
PRODUKCJA LIKIERÓW Z BIOLOGICZNYMI CYTRUSAMI IGP, ROSOLI OWOCOWYCH I ROŚLIN LECZNICZYCH, OCET CYTRUSOWY, AROMATYCZNE GRAPPE, LIMONCELLO Z GARGANO, AMARO Z GARGANO, LIKIERY KREMOWE NA BAZIE OWOCÓW, ROŚLIN, LUKRECJI, AMARO ZIOŁOWE, AMARO Z TRUFLEM, SUSZONE FIGI W ROSOLIU...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play