Włochy, Bergamo
...Burrata, ser o miękkiej konsystencji, produkowana jest w Apulii, a szczególnie w mieście Andria. Ta ręcznie robiona torba z sera, zawierająca serce Stracciatella, jest obecnie jedną z najlepszych specjalności apulijskich. Składniki: Mleko, śmietana, sól, trufla (3%) – lub gorgonzola, podpuszczka, bez konserwantów. Rodzaje i Format CZAS PRZECHOWYWANIA: 15 DNI Kod: BURRATP.
Włochy, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata i mozzata ręcznie dostępna w: Nodini, Treccia z wagą również na życzenie klienta. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Całkowicie produkowana ręcznie, pasta filata zawiera w sobie delikatne serce ze stracciatelli i śmietany. Ricotta artigianale d'affioramento z samego mleka krowiego. Przyjemnie bogata i kremowa, szczególnie polecana do użycia w kuchni. Mascarpone: Bardzo świeży, na bazie tylko śmietany z mleka krowiego, bez konserwantów.
...Włoska industria z 1962 roku, obecna na terenie Aversano, teraz w trzecim pokoleniu, pierwsza firma, która zbudowała zakłady mleczarskie do przetwarzania mleka bawolego, obecnie obecna w Kampanii oraz poza granicami kraju. Produkujemy maszyny do serów o elastycznej konsystencji - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt itp. Ponadto realizujemy projekty na zamówienie i dostosowane do...
...KLASYCZNA I AROMATYZOWANA TYPOWA PUGLIESE BURRATA...
Włochy, Noci
...Burrata, kwiat tradycyjnego rzemiosła serowarskiego z Apulii, składa się z ręcznie robionej mozzarelli, która jest nadziewana miękkim sercem z ręcznie rozdrobnionej mozzarelli i śmietany, tworząc w ten sposób mały woreczek o wykwintnym, słodkim i delikatnym smaku. Jest to produkt, który można spożywać na świeżo, skropiony oliwą z oliwek extra virgin lub podawany z sałatką, pomidorkami, chlebem lub delikatnymi daniami, takimi jak wędzony łosoś, lub używany do nadziewania pizz lub wykwintnych dań głównych. Doskonały również w połączeniu z dobrym kieliszkiem wina.
Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Conversano
Norbalat s.r.l. to firma, której zespół ma wieloletnie doświadczenie w branży mleczarskiej. Pasja do sektora mleczarskiego, przyjemność w nawiązywaniu trwałych i owocnych relacji z klientami. Specjalizujemy się w usługach i produktach B2B dla serowni, mleczarni oraz przemysłu mleczarskiego małych, średnich i dużych rozmiarów. Dostarczamy panny do burraty zarówno pochodzenia włoskiego, jak i zagran...
Włochy, Gambasca
... wchodzą Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola i wiele innych. Znajomość rynków oraz umiejętność identyfikacji i interpretacji potrzeb klientów pozwala nam doradzać klientom, pomagając im w rozwoju oraz zdobywaniu wiedzy na temat produktów, ich prezentacji, krojenia, przechowywania i łączenia. Nasza flota chłodnicza dociera do całego Piemontu i Ligurii, a także dysponujemy organizacją do międzynarodowych wysyłek.
Włochy, Battiapaglia
Włochy, Corleto Perticara
... dropshippingu dla produktów świeżych, takich jak mozzarella, burrata, arrosticini abruzzesi. Robimy to, aby zapewnić pewność, jakość i świeżość dla końcowego konsumenta. Zajmujemy się również eksportem produktów spożywczych za granicę, nawiązując kontakty z różnymi lokalnymi dostawcami.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play