Włochy, Campo San Martino
... przechowalni dla: - Ryb - Warzyw - Ciasta na pizzę - Wina Mekano 400 to lodówka do przechowywania ryb z rodziny Mekano Green, kompaktowa, ale bogata w funkcje. Wszechstronna i łatwo dostosowująca się do nawet najmniejszych przestrzeni. Idealna do przechowywania świeżej ryby dzięki systemowi chłodzenia z piankowym wymiennikiem ciepła z trzech stron oraz wewnętrznemu otworowi odpływowemu, który ułatwia...
Włochy, Forlì
Vignoli s.r.l. została założona w 1954 roku, a jej główną działalnością, początkowo skierowaną na segment sprzedaży detalicznej, rozwijała się, stając się dostawcą i punktem odniesienia w sektorze detalicznym i przemysłowym. Vignoli specjalizuje się w automatyzacji przemysłowej, kontrolach procesów oraz ogólnie w "zbieraniu danych, poprzez dostosowane platformy sprzętowo-programowe", oferując roz...
Włochy, Misano Adriatico
...- Sprzęt profesjonalny: Kuchnie przemysłowe, sprzęt gastronomiczny i ogrodniczy, zaprojektowane z myślą o trwałości i wysokich osiągach. Angażujemy się w budowanie trwałych relacji, oferując korzystne warunki, konkurencyjne ceny i usługi wysokiej jakości.
Bianchi Rapida powstała w 1912 roku i od ponad 100 lat produkuje maszyny dla przemysłu spożywczego, piekarni, cukierni i pizzerii. Nasza produkcja maszyn specjalizuje się w przygotowaniu ciasta, produkujemy bowiem mieszarki spiralne, ramiona zanurzeniowe, widelce, planetarne i autofermentatory. Jakość naszych produktów jest znana w całych Włoszech i na całym świecie. Bianchi Rapida korzysta ze...
... strączkowych, syntezy (mieszanina Bordeaux, gips, sole fosforanu wapnia…), wulkanizacji, chemicznej modyfikacji skrobi… Turbo-Granolator do aglomeracji produkujący zwarte, odporne, swobodnie przepływające, kuliste cząstki. Turbo-Wyrabiarz do produkcji wszelkiego rodzaju ciasta. Turbo-Gotownik do produkcji gnocchi, sosów, kremów, produkcji nadzienia mięsnego lub warzywnego... Turbo-Pasteryzator...
Włochy, Zane'
DOMINO s.r.l. powstała w 2002 roku i działa w branży maszyn do pieczenia chleba i cukiernictwa. DOMINO oferuje szeroką gamę maszyn, począwszy od formowarki dwuwałkowej, przez małe planetarne, aż po inne maszyny, takie jak mieszarki z zanurzalnymi ramionami, których produkcja rozpoczęła się w 2006 roku, szybko umieszczając DOMINO na liście najlepszych producentów tego typu maszyn, aż po ostatni pro...
Włochy, Foligno
L’ Europizza srl to firma, która wpisuje się w krajobraz produkcji żywności wysokiej jakości. Jesteśmy producentami podkładów do pizzy wstępnie pieczonych, w wszystkich najpopularniejszych formatach w kanale cateringowym, focacci oraz gotowego ciasta. Mamy również specyficzne referencje dla wolnej sprzedaży w chłodniach dla GDO, DO. Pakowanie produktów jest bardzo wszechstronne, zarówno świeżych...
Włochy, Schio
Easymac Srl produkuje maszyny dla przemysłu spożywczego. Linie do wałkowania: kompletną linię do chleba, pizzy i wałkowania ciasta z różnymi konfiguracjami w zależności od Twoich potrzeb. Odpowiednie do ciasta francuskiego, ciasta drożdżowego i ciasta duńskiego. Linie produkcyjne: nasze stoły robocze spełniają potrzeby rzemieślnicze i przemysłowe. Można skonfigurować układ odpowiedni do wymaganej...
Po 30 latach doświadczenia powstała firma Pansystem założona przez Ilardo Salvatore i Massimiliano, specjalizująca się w kompleksowym zaopatrzeniu piekarni, cukierni i pizzerii. Sprzedaż nowych i używanych maszyn najlepszych marek. Przeglądy i odnawianie oraz certyfikowane normy maszyn dla piekarni i cukierni. Całodobowa pomoc serwisowa. W przypadku, gdy usterki nie można naprawić w ciągu dnia, za...
Włochy, Romanengo
F.B.F. jest firmą z Grupy Bauli, wiodącym przedsiębiorstwem w branży przekąsek w Włoszech, liderem w produkcji naturalnie fermentowanego ciasta francuskiego. Produkuje i dystrybuuje croissanty, paszteciki, warkocze, a także najnowsze specjalności, takie jak croissanty bez cukru, bułeczki z kawałkami czekolady i podwójnie ciastkowe paszteciki. W zakładach macierzystych FBF produkuje pandoro, panettone i gołąbki.
Włochy, Villafranca Padovana
...Alba & Teknoservice S.r.l., z 30-letnim doświadczeniem w branży cukierniczej i piekarniczej, produkuje automatyczne i półautomatyczne linie do produkcji croissantów, a także urządzenia do słodkich bułek, ciast francuskich – nadziewanych i zwykłych, linie do formowania, systemy laminowania z wieloma głowicami, linie do przygotowywania ciasta, systemy do pieczenia oraz jednostki do zwijania dla...
Włochy, Mugnano Di Napoli
Od czterdziestu lat w branży półproduktów do słodkich i słonych potraw, Buongelo oferuje najwyższej jakości produkty dla cukierników i pracowni cukierniczych. Korki do sfogliatelli oraz mrożone półprodukty przygotowane z ciasta kruchego, ciasta brioche lub ciasta francuskiego, drożdżowego lub do wyrośnięcia, idealne do najlepszych przepisów na słodkie i wytrawne dania tradycji neapolitańskiej. W...
Włochy, Sambuca Di Sicilia
... BIAŁY NAJLEPSZE CIASTO SZEFOWSKIE (NAJLEPIEJ SPRZEDAWANE) NAJLEPSZA SEROWA CIASTO Z OWOCAMI LEŚNYMI NA RYNKU!!!!! C) BAR CIASTA ZAMROŻONE 1) TRZY RODZAJE KRUCHYCH CIAST (NIE PRZEMYSŁOWE KRUCHY) 2) SBRICIOLATA Z RICOTTY 3) INNE 21 CIAST SZEF...
La De Santis Forni s.r.l. zajmuje się różnymi sektorami handlowymi (pizzerie, gastronomia, bary, lodziarnie), ze szczególnym uwzględnieniem projektowania i realizacji również „pod klucz” laboratoriów i mebli, modułowych i na zamówienie. Sprzedaż, serwis i części zamienne do sprzętu dla piekarni, cukierni, pizzerii, barów, restauracji. Używane sprzęty z gwarancją i certyfikatem. Projektowanie i rea...
Włochy, Broni
Włochy, Senigallia
Włochy, Taranto
Pizzeria Pucceria Hamburger Kurczak Sałatki...
Laboratorium świeżego makaronu ekologicznego (rzemieślniczego, prowadzonego przez rodzinę). Codziennie produkujemy, używając ekologicznych semolin i certyfikowanych jajek ekologicznych. Posiadamy również certyfikację dla naszego procesu produkcyjnego, wydaną przez ICEA. Jesteśmy operatorem ekologicznym G2091. Oferujemy również usługę zamówień online z dostawą do domu. Nasza wytwórnia makaronu ma c...
Włochy, San Giorgio In Bosco
BUDOWA MIESZADEŁ DO CIASTA...
Włochy, Nocera Superiore
Firma produkuje monoporcje i ciasta o wadze pół kilograma oraz kilograma, głównie słodkości z Kampanii, zarówno dla gastronomii, jak i dla dużej dystrybucji. Zdolność produkcyjna wynosi około 400 ciast i 1500 monoporcji dziennie, z możliwością zwiększenia o około 30%.
Włochy, Bologna
... małą firmę z Kalabrii, która produkuje szeroką gamę produktów, takich jak warzywa, ogórki, oliwę z oliwek extra virgin, dżemy, ciasta (absolutnie idealne na czas świąteczny), włoski makaron jajeczny i wiele innych. Żadne produkty przemysłowe, tylko ekskluzywna produkcja rzemieślnicza. Jeśli te produkty wydają się szczególnie interesujące dla Państwa działalności, prosimy o kontakt pod nasz adres e-mail: commerciointernazionale@yahoo.it. Przekażemy wszystkie potrzebne informacje.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play