Włochy, Belpasso
...Ciastka Paste di Mandorla to ciasteczka przygotowywane na bazie marcepanu lub Pasta Reale, nazwane tak, ponieważ są "godne króla." Te ciasteczka z ciasta migdałowego to prawdziwy skarb tradycji cukierniczej Sycylii, której pochodzenie jest bardzo stare. Istnieje wiele wariantów Pasta di Mandorla, takich jak te przygotowane z pistacjami, pomarańczą, cytryną lub orzechami laskowymi. Dostępne również w linii wypieków, luzem.
Włochy, Piacenza
Falicetto to historyczna cukiernia w Piacenza. Od ponad 30 lat codziennie produkuje ręcznie robione tabliczki czekolady, torty z kremem i czekoladą, ciastka z migdałami i orzechami laskowymi, batony energetyczne bogate w błonnik, produkty odpowiednie dla osób z nietolerancjami pokarmowymi, lokalne specjały takie jak Sbrisolina i Buslanein, a także różne słodycze cukiernicze, które można...
Włochy, Montecompatri
ręcznie robione ciastka najlepsze z produkcji Castelli Romani pączki winne, ciastka z migdałami, orzechami włoskimi, laskowymi, ciastka czekoladowe...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play