Włochy, AVERSA
...Tradycyjny amerykański wypiek, na bazie dyni, aromatycznych przypraw, jajek i cukru, o miękkiej i wilgotnej konsystencji. Główne cechy: Wyselekcjonowane składniki: Używamy tylko świeżej i dojrzałej dyni, wysokiej jakości przypraw, takich jak cynamon i gałka muszkatołowa, oraz jajek ekologicznych, aby zapewnić autentyczny i bogaty smak. Wilgotna i bogata baza: Ciasto przygotowywane jest z...
Włochy, Lazise
Il Germoglio powstał w latach dziewięćdziesiątych dzięki zakupowi przemysłowego pieca do produkcji chleba i wyrobów piekarniczych. W 2004 roku nowa grupa wspólników dołączyła do rzemieślniczej wiedzy, wnosząc nową siłę przedsiębiorczości. Inwestycje w technologię, maksymalna uwaga na jakość oraz obsługę klienta przyczyniły się do stałego wzrostu w ciągu lat. Dziś Il Germoglio jest ugruntowaną ma...
Włochy, Milano
Zaledwie kilka minut od centrum Mediolanu, lokal La Piadina Felice jest przytulny i oferuje szeroki wybór Piadin! Ciasto jest wałkowane i pieczone na miejscu, z dużą szybkością, a nadzienie składa się z najwyższej jakości, świeżych i pysznych składników. Ciasto jest robione ręcznie, z możliwością wyboru wersji pełnoziarnistej, wielozbożowej i Kamut. To doskonała alternatywa dla zwykłej przerwy na lunch dla osób pracujących w pobliżu centrum Mediolanu! Dostępne również ciasto pełnoziarniste robione ręcznie!
... Lombardia. Uwaga i szacunek dla środowiska w procesach produkcyjnych, ochrona zasobów i ludzi, odpowiedzialność oraz wrażliwość w relacjach społecznych i ludzkich to wartości, które od zawsze wyróżniają nasz sposób prowadzenia biznesu. Na przestrzeni lat do historycznego ciambellone dołączyła szeroka gama produktów: od tart po ciasta pieczone i na łyżkę, od ciasteczek po mieszankę do ciast, gotowe ciasto do pieczenia pysznych słodkości w kilka minut.
Włochy, Prevalle
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw do pizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w trzy minuty! Ostateczny rezultat to doskonała pizza o wspaniałym smaku i wyglądzie.
Panificio Recchia Aby zrealizować wielką pasję, potrzebna jest solidna rzeczywistość. Tak powstała nowa siedziba Panificio Recchia s.r.l. na wzgórzach Murgii barese, w Noci (Ba). Obiekt zajmuje powierzchnię 3000 m² i jest wyposażony w najnowocześniejsze urządzenia, które pozwalają na codzienną produkcję do 100q gotowych produktów. To znaczące przedsięwzięcie zrealizowane dzięki ergonomii oraz rac...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play