Włochy, Castellamare
... catalogo è in continua espansione, permettendovi di scoprire nuove eccellenze e creazioni innovativa ogni giorno. Ci impegniamo non solo a offrirvi prodotti di eccezionale qualità, ma anche a creare un ponte tra i produttori locali e un pubblico globale, valorizzando il lavoro degli artigiani e dei produttori che rappresentano il cuore pulsante del Made in Italy. Unitevi alla nostra famiglia di...
Włochy, Desenzano Del Garda
Włochy, Ferrere
... piemonckie, takie jak salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, kiełbasa, szynka gotowana, szynka surowa, cotechini i wiele innych, które sprzedajemy bezpośrednio w naszym punkcie sprzedaży. Aby zwiększyć sprzedaż, otworzyliśmy również wędzarnię w Langhe, w historycznym centrum Alby oraz kolejną w centrum Turynu, w pobliżu muzeum egipskiego, gdzie można zakupić całe nasze mięso wieprzowe i wędliny.
Włochy, Campo Calabro
... wędlin. Dzięki tradycyjnym technikom hodowli, które premiują zdrowie oraz zrównoważony i zrównoważony rozwój zwierzęcia, a także dzięki kombinacji czynników genetycznych i środowiskowych, mięso czarnej świni kalabryjskiej pozostaje wysoko odżywcze i delikatne. Mięso czarnej świni z Kalabrii jest bowiem zalecane do wzbogacania i uzupełniania codziennej diety, ponieważ dzięki obecności Omega 3, pełni...
Od 1957 roku rodzina Vitali z pasją realizuje starożytną sztukę wędzenia mięsa, dbając o potrzeby klientów i zwracając uwagę na jakość. Nowoczesne techniki produkcyjne pozwoliły nam jeszcze bardziej rozwinąć te cechy, które, tak jak wtedy, wyróżniają naszą firmę. Uprawiamy zboża przeznaczone na paszę na naszych polach. Hodujemy świnie ras szlachetnych, które urodziły się w prowincji Fermo, w naszej hodowli w Petritoli, klasyfikowanej jako BAT (Best Available Technique) i autonomicznej pod względem energetycznym dzięki produkcji energii z odnawialnych źródeł (fotowoltaika).
Włochy, Airola
... najlepszych włoskich i międzynarodowych mięs, starannie wyselekcjonowanych. Wędliny i wędliny, takie jak nagradzany Marchigianotto od Gambero Rosso, reprezentują kulinarną doskonałość. Filiera della Carne Cillo gwarantuje dobrostan zwierząt i jakość końcowego produktu. Projekt Cillo Experience celebruje Włochy i ich klasyki, przekazując kulinarne doświadczenie i włoską pasję. Marka Experience Sabatino...
Włochy, Barberino Di Mugello
... pod markami „i Toscani”, „Casa del Corto” oraz w punkcie sprzedaży na wsi zarządzanym przez firmę, dotyczącej wołowiny i nabiału; najbardziej oryginalnym produktem jest jogurt, uzyskiwany z bezpośredniej fermentacji mleka, oraz miód z Amiaty. Misja firmy koncentruje się na promowaniu dystrybucji wysokiej jakości produktów spożywczych, z priorytetem dla produktów toskańskich, które mogą być certyfikowane i gwarantowane na etapie produkcji – dystrybucji, w praktyce projekt „krótkiego łańcucha”. Produkcja i selekcja...
Włochy, Vaiano-Loc. La Foresta
... prawdziwą działalność produkcyjną w zakresie serowarstwa i wędliniarstwa, zaczynając z troską i miłością hodować swoje zwierzęta oraz produkując sery i wędliny, które szybko stały się punktem odniesienia dla całego otaczającego terenu. Dzięki pasji przekazywanej z pokolenia na pokolenie, Pieragnoli nadal inwestuje w poszukiwanie doskonałości, wchodząc na szeroki i zróżnicowany rynek z bogatą gamą...
Włochy, Marciano Della Chiana
KingoFood sprzedaje włoskie produkty o doskonałej jakości. Wędliny takie jak Finocchiona IGP, mięsa najwyższej jakości aromatyzowane solą, pieprzem, czosnkiem i dzikim fenkułem. Albo pecorino, dojrzewające w grocie, o intensywnym smaku. I wino: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Czas i sposób wysyłki towarów to bardzo ważny czynnik. Wybraliśmy specjalne systemy wysyłki z materiałem izotermicznym i syntetycznym lodem, które pozwala na utrzymanie temperatury towarów przez aż dziewięćdziesiąt sześć godzin (4 dni).
Włochy, Salerno
Doświadczenie i tradycja w jakościowej rzeźni z produktami pochodzącymi z lokalnych farm i producentów. W Salerno od 1963 roku, aby oferować to, co najlepsze w regionie.
Włochy, Fasano
... ogromną pasję do naszych produktów, takich jak Capocollo, Salame, Pancetta salata i steccata, dodając wędliny o zasięgu krajowym, takie jak Bresaola, Speck, Wurst, Mortadella i Prosciutto Cotto. Nasze wędliny pochodzą z lokalnych mięs z pastwisk apulijskich w promieniu 0 km.
... synowi Antonino. Od samego początku rzeźnia, norcineria Galvano od 1971 roku oferuje mięsa i wędliny rzemieślnicze najwyższej jakości, będące wynikiem stałego dialogu z odpowiednimi hodowcami, a z tej głębokiej pracy i miłości powstaje wyjątkowa produkcja wysokiej jakości wędlin rzemieślniczych, od typowej dojrzewającej kiełbasy po różne odmiany salami, oferując pyszne cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta i wiele innych. Produkcja przysmaków z dawnych czasów, aby zaspokoić podniebienia swoich klientów i ich gości.
Włochy, Andria
Sklep mięsny Giuseppe Amorese oferuje wiele przysmaków mięsnych, wyśmienitych mięs oraz produktów gastronomicznych. Giuseppe Amorese dorastał, kochając tę pracę i produkuje doskonałe przygotowania typowe dla kuchni apulijskiej, z uwzględnieniem innowacji. Mięso jest zawsze świeże i doskonałej jakości.
Włochy, Almenno San Bartolomeo
Świeże, mrożone i pakowane mięso...
Włochy, Orbetello
MIĘSO I PRODUKTY RYBNY...
Jesteśmy firmą produkującą mięso i wędliny końskie (ściśle bez konserwantów). Rozszerzamy się w sektorze kanapkowym i jesteśmy liderami w Katanii w produkcji mięsa końskiego wyłącznie z polskich koni i osłów z naszych farm.
Własne uboje i produkcja tradycyjnych weneckich wędlin...
Włochy, Messina
Wołowina, wieprzowina, jagnięcina Drób, jaja, wędliny i sery...
WĘDZONE I DOBRE RZECZY...
Włochy, Potenza
Włochy, Parma
Włochy, Sala Baganza
W zakładzie odbywa się cały cykl przetwarzania mięsa wołowego. Co tydzień ubija się około 500 zwierząt, w tym bydło i cielęta. W warsztatach są następnie odkostniane i przetwarzane, ...
Włochy, Boffalora Sopra Ticino
PRODUKCJA SZYNKI I WĘDLIN...
Włochy, Parma
ZARZĄDZANIE I BIURA INSTYTUCJI...
Włochy, Galatone
... starannością, a poszukiwanie jakości odbywa się z metodycznością przez wyspecjalizowany personel zajmujący się kontrolą autentyczności produktu oraz jego optymalną identyfikowalnością. Nasza firma współpracuje z Unipeg, spółdzielnią działającą w branży mięsa wołowego w Włoszech od ponad pięćdziesięciu lat, i świadczy usługi logistyczne w regionie Apulia.
Włochy, Casale Litta
Ubój i przetwarzanie mięsa...
Dojrzewanie i handel - Typowa szynka parmeńska - Zezwolenie CE IT743L...
Włochy, Citta' Di Castello
Świeże mięsa i wędliny...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play