Sprzedaż detaliczna mięsa wołowego. Rodzina Gatti, od końca XIX wieku, z pasją zajmuje się uprawą pól i hodowlą. W 1979 roku została założona obecna agrozootyka, z której w 1998 roku powstała PIO BOVE, zarejestrowana marka gwarantująca jakość i pionier krótkiego łańcucha dostaw. Produkujemy mięso wieprzowe, lokalne wędliny, owoce sezonowe, warzywa sezonowe, świeże jaja.
Włochy, Lusiana
Mięso najwyższej jakości, najlepsze kawałki i smaczne przygotowania, idealne do pomocy w tworzeniu unikalnych i pysznych przepisów. Czekamy na Ciebie w naszej E-Bottega!
Włochy, Campo Calabro
... wędlin. Dzięki tradycyjnym technikom hodowli, które premiują zdrowie oraz zrównoważony i zrównoważony rozwój zwierzęcia, a także dzięki kombinacji czynników genetycznych i środowiskowych, mięso czarnej świni kalabryjskiej pozostaje wysoko odżywcze i delikatne. Mięso czarnej świni z Kalabrii jest bowiem zalecane do wzbogacania i uzupełniania codziennej diety, ponieważ dzięki obecności Omega 3, pełni...
Hurtownia mięsa, wędlin hurt - Konserwy...
DOSTAWCA MIĘSA OWIEC I BYDŁA URODZONYCH I HODOWANYCH NA SARDYNII...
Włochy, Sant'albano Stura
Rzeźnia, przetwarzanie mięsa...
Włochy, Andria
Rzeźnia Amorese Giuseppe oferuje wiele smakołyków mięsnych, wysokiej jakości mięso oraz produkty gastronomiczne. Giuseppe Amorese dorastał, kochając tę pracę i produkuje doskonałe specjały typowe dla kuchni apulijskiej, z uwzględnieniem innowacji. Mięso jest zawsze świeże i doskonałej jakości.
Włochy, Costigliole D'asti
Mięso drobiowe i jaja...
Włochy, Vaiano-Loc. La Foresta
Od sześćdziesięciu lat Serowarnia i Wędliniarnia Pieragnoli Nilo działa w branży gastronomii wysokiej jakości, dostarczając na Twój stół autentyczne i naturalne produkty, będące wynikiem długiej tradycji rzemieślniczej toskańskiej i włoskiej. Firma powstała w 1949 roku, kiedy to, po wielu latach poświęconych hodowli owiec na wzgórzach Val di Bisenzio, Nilo Pieragnoli postanowił rozpocząć prawdziwą...
Włochy, Napoli
TRANSFORMACJA I SPRZEDAŻ PRODUKTÓW NA BAZIE MIĘSA ORAZ HANDLOWANIE ŻYWNOŚCIĄ WSZELKIEGO RODZAJU. SILNI W NASZYCH KORZENIACH JESTEŚMY GOTOWI NA TĘ NOWĄ PRZYGODĘ. CI, KTÓRZY NAS KOCHAJĄ, NIECH NAS ŚLEDZĄ.
Włochy, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone znajduje się w Crespina Lorenzana, w prowincji Pisa, i jest historyczną marką działającą od ponad 150 lat w wysokiej wędlinie. Firma produkuje i dystrybuuje produkty najwyższej jakości, wytwarzane z wiedzą i starannością dawnych czasów, z poszanowaniem nowoczesnych standardów produkcji i wykorzystując tylko surowce wysokiej jakości, zarówno lądowe, jak i morskie, które są w stan...
Włochy, Rimini
MARR spa jest wiodącą firmą we Włoszech w dystrybucji dla sektora gastronomicznego. Od ponad 40 lat MARR obsługuje ponad 38 000 klientów z branży gastronomicznej (restauracje, hotele, ośrodki wypoczynkowe) oraz zbiorowego (stołówki, szkoły, szpitale) z asortymentem 10 000 produktów spożywczych (ryby, mięsa, różne artykuły spożywcze, owoce i warzywa oraz sprzęt), który obejmuje unikalną ofertę prod...
Włochy, Zola Predosa
Główny włoski producent mortadeli z certyfikatem IGP. Produkcja ekskluzywna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, wytwarzanej według przepisu tradycji bolońskiej - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. Marki: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.
Włochy, Ostia
Salumificio Del Vecchio, od 1968 roku w Cesena produkuje wysokiej jakości wędliny z świń hodowanych z poszanowaniem natury: wędliny bio, wędliny aromatyzowane, wędliny złote oraz wędliny tradycyjne bez laktozy i bezglutenowe, zgodnie z najlepszą włoską i romagnolską tradycją: szynki parmeńskie i typowe wędliny z regionu Romagna.
Włochy, Termeno
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując pro...
Włochy, Terlizzi
Od lat jesteśmy hurtownią wędlin, serów i dorsza. Zaopatrujemy restauracje, hotele i sklepy spożywcze w całych Włoszech i za granicą. Jeśli szukasz hurtowego zakupu wędlin i serów do sprzedaży w swojej działalności, u nas znajdziesz naprawdę konkurencyjne ceny. Produkty, które sprzedajemy, to głównie typowe produkty z Apulii, ale znajdziesz również produkty krajowe z wszystkich regionów oraz znane...
Włochy, Cerreto D'esi
W naszej ekologicznej farmie hodujemy świnie w systemie półdzikim, stosując metody ekologiczne, kładąc nacisk na dobrostan zwierząt. Świnie są karmione wyłącznie zbożami z naszej farmy i nie podajemy im antybiotyków. Wszystkie sztuki są przetwarzane w zakładzie wyposażonym w laboratorium do przetwarzania wędlin. Produkujemy różnego rodzaju salami, dojrzewający boczek, aromatyzowany smalec, łopatkę...
Włochy, Busto Garolfo
Rondanini, w ponad 95-letniej historii, przekształciła się z prostego zakładu w prawdziwy przemysł spożywczy. Proces innowacji w technikach produkcyjnych oraz wprowadzenie nowoczesnych urządzeń do krojenia i pakowania produktów, w żaden sposób nie wpłynęły na wierność firmy tradycyjnym recepturom, które przyczyniły się do jej sukcesu, także za granicą. Z tego powodu Rondanini oferuje swoim kliento...
Włochy, Cinisello Balsamo
PERCIN DONER SRL to uznana firma w branży produkcji i dystrybucji kebabu we Włoszech. Od pokoleń obróbka kebabu jest naszą misją, sztuką, którą wykonujemy z pasją, poświęceniem i niezwykłą starannością, aby nieustannie zapewniać naszym partnerom produkt o wysokiej jakości. Firma charakteryzuje się wyłącznym użyciem starannie wyselekcjonowanych mięs oraz interpretacją tradycyjnej tureckiej receptur...
Włochy, Castel Goffredo
Tworzenie rur z elastycznej, przewiewnej tkaniny do ochrony szynki, łopatki, capocollo, szynki, filze, boczku itp. przed wszelkiego rodzaju owadami podczas dojrzewania. Używa się ich, wkładając szynkę, capocollo itp. do rury, zaraz po soleniu. Produkcja hurtowa rur ochronnych dla przemysłu spożywczego. Nasza firma z siedzibą w prowincji Mantova produkuje rury do wędlin z materiałów syntetycznych i...
Włochy, Novate Milanese
W obszernej przestrzeni wystawowej w Novate Milanese, Agenzia Lombarda oferuje asortyment ponad 2000 produktów spożywczych - świeżych, suchych i mrożonych - od najbardziej znanych marek oraz najlepszych tradycji włoskich i zagranicznych, specjałów gastronomicznych, win, napojów oraz artykułów nieżywnościowych dla gastronomii. Aby dokonać zakupu bezpośrednio, wykwalifikowany personel obecny na miej...
Włochy, Salerno
Doświadczenie i tradycja w jakościowej rzeźni z produktami pochodzącymi z lokalnych farm i producentów. W Salerno od 1963 roku, aby oferować to, co najlepsze w regionie.
Włochy, Spilinga
Firma, która działa zgodnie z najbardziej tradycyjnymi i rzemieślniczymi technikami produkcyjnymi, stara się poszerzyć swoje horyzonty, rozszerzając oferowany asortyment oraz rynki, które chce osiągnąć, dzięki ciągłemu i stałemu procesowi badań i rozwoju, mającemu na celu, w dłuższej perspektywie, wprowadzenie swoich produktów na rynki zagraniczne. Livasì to firma rodzinna, która powstała z pragni...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest ni...
Włochy, Torino
Powstaliśmy w 1982 roku w Turynie, w sercu Piemontu, jako dystrybutorzy wysokiej jakości wędlin i serów. Od tego czasu nasza oferta produktów znacznie się rozszerzyła, ale szacunek dla tradycji i łańcucha jakości pozostał naszym znakiem rozpoznawczym. Jesteśmy firmą o tradycyjnym duchu, która może zaoferować produkty wysokiej jakości i maksymalnej finezji. Polityka firmy opiera się na jakości, tra...
Włochy, Firenze
Zaledwie kilka kroków od głównych atrakcji artystycznych Florencji Renesansowej, w sercu historycznego centrum, Restauracja La Martinicca, odpowiednia zarówno dla mieszkańców Florencji, jak i turystów, od ponad 30 lat oferuje typowe smaki kuchni toskańskiej. W przytulnym i kameralnym otoczeniu można delektować się tradycyjnymi potrawami, takimi jak domowy makaron, bistecca alla fiorentina, ossob...
Włochy, Fasano
Macelleria Fortunato to wieloletni punkt odniesienia dla miasta Fasano (Apulia), pośród leśnych wzgórz i pięknego morza Savelletri di Fasano. Nasze produkty są starannie wybierane, dzięki doświadczeniu zdobytemu przez lata, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie w rodzinie Semeraro. Specjalizujemy się w produkcji lokalnych wędlin apulijskich, wykorzystując surowce wysokiej jakości, dbałość oraz o...
Od 40 lat Latteria Sociale Sant'Angelo specjalizuje się w produkcji sera Grana. Sekret smaku serów tkwi w starannym wyborze mleka, które jest wysokiej jakości i ma pewne pochodzenie, w przestrzeganiu norm sanitarnych oraz w ciągłej ewolucji technologicznej działu produkcji. Oprócz produkcji Latteria Sociale Sant'Angelo sprzedaje w Włoszech doskonały GRANA PADANO typowy dla Mantovy 432, posiadający...
Włochy, Sant'egidio Del Monte Albino
Nasze wędliny są wytwarzane przez doświadczone i utalentowane ręce, z pasją i rzemieślniczą starannością według tradycyjnych metod, aby odtworzyć autentyczny smak i prawdziwą jakość tradycji. W produkcji używamy wyłącznie surowców i naturalnych składników, przede wszystkim starannie wyselekcjonowanych mięs pochodzących z kontrolowanych hodowli, zaczynając od doskonałej jakości żywienia, opartego w...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play