Włochy, Forlì
... ograniczyć ich spożycie, jeśli stosuje się dietę niskokaloryczną; z drugiej strony, są one idealną przekąską dla osób uprawiających sport, które chcą spożywać zdrową, pożywną i energetyczną żywność. Orzechy charakteryzują się pełnym i słodkim smakiem, który doskonale komponuje się z lekko gorzkim smakiem skórki. Mogą być również wykorzystywane w kuchni zarówno jako przekąska lub do aperitifów, ale także do przygotowywania kremów, takich jak pesto z orzechów lub masło, a także do dekoracji dań głównych lub dodawania do sałatek.
Włochy, Tassullo
Od 1935 roku Dalla Torre produkuje masło w Val di Non, na powierzchni około 1500 m2, całkowicie otoczonej zielenią. Wolumeny produkcyjne Dalla Torre są rozdzielone w 60% w kanale GDO, w 20% w kanale HO.RE.CA. oraz w 20% dla innych z marką własną dla GDO. Certyfikacja IFS (International Featured Standard) Food. Dalla Torre uzyskała międzynarodową certyfikację w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności. Corocznie certyfikacja jest odnawiana poprzez okresowe kontrole w celu weryfikacji spełnienia wymagań dotyczących standardu.
Włochy, Bruino
... wyrobów na naturalnym zakwasie. Tworzymy wyroby cukiernicze suche, świeże, torty, półzimne, wypieki takie jak: panettoni, pandori, słodkie i słone focacce, pizze; bugie ricce i nadziewane, produkty jednorazowe na śniadanie. Niektóre z naszych rzemieślniczych wyrobów cukierniczych można znaleźć w katalogu online. Oprócz artykułów dostępnych w katalogu tej strony internetowej, Dolce Vassoio jest w stanie stworzyć wiele innych produktów i wariantów, także na specjalne zamówienia. Realizujemy również typowe produkty piemonckie zgodnie z tradycją.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play