Włochy, Monza
Staminax reprezentuje innowację w branży kosmetycznej, łącząc mistrzostwo i umiejętności wysoko wykwalifikowanych włoskich profesjonalistów. Wśród tych postaci wyróżnia się Caterina De Carlo, inżynier chemiczny z tytułem magistra farmacji i specjalizacją w procesach biotechnologicznych. Jej kariera rozwijała się początkowo w kontroli jakości w międzynarodowych firmach farmaceutycznych, a następnie...
Włochy, Giuliano
Selezione Alimentare Italia angażuje się w poszukiwanie doskonałości produktów spożywczych i napojów made in Italy. Jesteśmy idealnym partnerem dla importerów i dystrybutorów produktów spożywczych, którzy szukają jakości w odpowiedniej cenie. Dzięki niemal pięćdziesięcioletniemu doświadczeniu posiadamy dogłębną wiedzę na temat włoskich produktów spożywczych i ich producentów. Dzięki naszym kon...
Włochy, Misano Adriatico
...Eksperci w kuchni docenią naszą pyszną śmietanę do gotowania VIRGILIO. Dzięki zawartości 25% tłuszczu, ta śmietana doda kremowości i smaku Twoim ulubionym potrawom. Wypróbuj ją w makaronach, zupach i deserach, aby dodać odrobinę wyrafinowania i smaku. Dostępna w butelce o pojemności 1 litra.
Włochy, Novoli
...Ślimaki Helix Aperta, znane również jako Monacelle, Attuppatelle lub Monzette, to ślimaki wiejskie o muszli w kolorze brązowo/zielonym, z charakterystycznym operculum lub "śmietaną" białą oraz wyjątkowo smacznymi i delikatnymi mięsami. Co sprawia, że nasze monacelle są wyjątkowe? - Nie pochodzą z intensywnych hodowli - Zbierane są w ich naturalnym środowisku, wolne do poruszania się i...
Włochy, Bergamo
Włochy, Castel Volturno
Seddio to synonim doskonałości i innowacji w kawie od lat 60. Każde ziarno opowiada historię pasji i poświęcenia, przekładaną na nasz rzemieślniczy proces palenia. Efektem jest kawa, która łączy tradycję z innowacją w każdym łyku. Dzięki połączeniu włoskiego doświadczenia z brazylijskim bogactwem, produkujemy unikalne mieszanki i innowacyjne rozwiązania, zawsze z poszanowaniem surowców. Produkty ...
Włochy, Canelli
...Monobloki 'RT-PK' są zaprojektowane do pakowania produktów płynnych i gęstych, takich jak jogurt, probiotyki, mleko, śmietana, sosy, syropy i kremy do smarowania, w butelki i słoiki z plastikowymi kapslami z gwintem lub na wcisk. Maszyny obejmują: Stację napełniania, pojedynczą lub wielogłowicową. Napełnianie odbywa się za pomocą systemu objętościowego, przy użyciu pomp rotacyjnych ze stali...
Włochy, Reggio Emilia
...Wśród produktów mlecznych prezentujemy wiele typów produktów, z których niektóre są uzyskiwane z surowców w postaci sproszkowanej, takich jak masło, mascarpone, śmietana i jogurt, inne natomiast pochodzą z etapów pośrednich procesów technologicznych, takich jak maślanka (produkt uboczny produkcji masła). Serwatka (resztka procesu produkcji sera) dostępna jest w postaciach spray, instant, permeat...
...Burrata, ser o miękkiej konsystencji, produkowana jest w Apulii, a szczególnie w mieście Andria. Ta ręcznie robiona torba z sera, zawierająca serce Stracciatella, jest obecnie jedną z najlepszych specjalności apulijskich. Składniki: Mleko, śmietana, sól, trufla (3%) – lub gorgonzola, podpuszczka, bez konserwantów. Rodzaje i Format CZAS PRZECHOWYWANIA: 15 DNI Kod: BURRATP.
Włochy, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Ręcznie robione we Włoszech Jesteśmy rzemieślniczym laboratorium czekolady w sercu Włoch, w Molise. Wynaleźliśmy praliny Mix & Match oraz produkujemy pasty, cukierki, tabliczki czekolady i inne. Rozpoczęliśmy nasz projekt w 2015 roku, zdobywając "Wyróżnienie Honorowe na ADI International Compasso d'Oro" za modułową pralinkę, która nagradza najlepszy międzynarodowy des...
Włochy, Torino
...Cod. PRA 29 U/M Kg PUDEŁKO na 1,9 Kg Opis Aromatyczna śmietana z olejkiem eterycznym z róży, owinięta w czystą białą powłokę i ozdobiona skryształowionym płatkiem róży.
„Via del Monte Oliveto” to gospodarstwo rolne położone na wzgórzach Asyżu, w regionie Umbria, w centralnych Włoszech, gdzie najsłabsi mogą dzielić się swoimi umiejętnościami, pracując na ziemi. Zgodnie z misją firmy, edukujemy się nawzajem i wspólnie promujemy nowe możliwości zatrudnienia, które nie wykluczają nikogo z szansy na zdobycie uznania społecznego. Nasza działalność jest wspierana przez ...
Włochy, Marcianise
Gdziekolwiek pójdziesz, zabierz ze sobą pamięć o swoich korzeniach. Babà 17 powstała z pomysłu dwojga młodych ludzi z Kampanii, którzy chcieli przynieść Neapol światu poprzez unikalny produkt, baba w wersji all-you-can-drink, łatwo transportowalna i zawsze do skosztowania. Mieszanka tradycji i innowacji sprawia, że Babà 17 to prawdziwa śmietanka likieru baba. Silne przywiązanie do terytorium, tra...
Włochy, Gravina di Catania
Firma CONVIVIA – For Italian Food Lovers powstała na Sycylii, u stóp wulkanu Etna, z pragnienia Pietro, aby zaprezentować tradycję dobrej i wysokiej jakości jedzenia sycylijskiego także poza granicami kraju. Pasja i radość wspólnego jedzenia, które wypełniają serca Sycylijczyków, zawsze pragnących dzielić się potrawami przygotowanymi z troską i miłością dla innych, to najgłębsze uczucie, które d...
Włochy, Taranto
Czasami trzeba mieć odwagę, aby uwierzyć w swoje marzenia i podążać za swoimi instynktami! Aldo Predari jest właścicielem cukierni Dolce amorsi. Po latach spędzonych w sektorze przemysłowym, postanowił obrać nową drogę: tę, która prowadzi do piękna smaku i cukiernictwa. Zatrudnia wysoko wykwalifikowany personel, w którym różne umiejętności łączą się w tworzeniu specyficznych linii produktów. Sta...
Włochy, Bronte
...Maca Vita Cafè, przygotowane specjalnie na rynek europejski, zawiera proszek z kawy rozpuszczalnej, proszek z żeń-szenia, proszek z Maca (Lepidium Meyenii) oraz ekstrakt z Ganoderma Lucidum. Smak tej mieszanki podkreślają cukier trzcinowy i śmietana roślinna.
W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony cac...
Włochy, Bibbiano
Serowarnia ma siedzibę przy Via Vittorio Veneto 4, naturalnie w Bibbiano (RE), a każdego dnia produkuje średnio 16 form Parmiggiano Reggiano (w ciągu roku prawie sześć tysięcy), oznaczonych numerem rejestracyjnym 629. W sklepie: „La corte del Parmiggiano Reggiano” odbywa się sprzedaż bezpośrednia dla publiczności Parmiggiano Reggiano, masła i ricotty. Wbrew temu, co wydarzyło się w innych miejscac...
Włochy, Santeramo In Colle
Burrificio zlokalizowane w sercu Murgii w Apulii, produkowane wyłącznie z surowców apulijskich.
Włochy, Castelnuovo Rangone
Codzienna produkcja mozzarelli z bawolego mleka...
Włochy, Romano D'ezzelino
Produkty mleczne...
Sery o prawdziwym smaku...
Włochy, Castel Volturno
Produkcja i sprzedaż mozzarelli z bufala...
Włochy, Lonato Del Garda
Produkcja serów - Wędliny...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play