Włochy, Milano
...Konfitura Extra z Jabłek Annurca ze skórką i cenionym miodem z Sulli. Bez dodatku cukrów i konserwantów. Tylko świeże owoce sezonowe i rzemieślniczy miód naszej produkcji. 100% made in Italy. Aby uzyskać najlepszą konsystencję, zaleca się spożywanie w temperaturze od 5 do 10 °C. Składniki: Jabłko 65%, miód z Sulli 35% POŁĄCZENIA Idealna do nadziewania ciast i tart, na śniadanie do smarowania na chlebie i sucharkach. Warto spróbować z serami dojrzewającymi, do dekoracji i podawania z mięsem białym.
...Łańcuch produkcji jabłek zaczyna się od pasji do naszej pracy. Śledzimy cały proces produkcji, począwszy od uprawy w naszych sadach, gdzie jabłka dojrzewają powoli w kontrolowanym środowisku. Następnie jabłka są zbierane i wybierane do przetworzenia w naszych centrach, a następnie dystrybuowane na całym świecie. Wyróżniamy się naszym Made in Italy dzięki trosce i miłości, które wkładamy w uprawę i przetwarzanie naszych produktów.
Włochy, Bologna
Od 1980 roku Befer Fruit srl z Bolonii jest hurtownią owoców i warzyw z siedzibą w Centrum Agroalimentare Bologna CAAB. Posiadamy ponad 30-letnie doświadczenie i kompetencje. Dokładność w codziennym wyborze produktów kupowanych bezpośrednio w miejscach produkcji zapewnia świeżość i jakość, co stanowi jeden z naszych atutów. Naszym głównym celem jest zaspokojenie potrzeb rynku, selekcjonowana pr...
... procedur związanych z identyfikowalnością produktów z rolnictwa ekologicznego. 300 000 quintali pojemności chłodniczej pozwala na przechowywanie kiwi przez cały sezon sprzedażowy, który trwa od października do czerwca. Po dokładnej ocenie cech organoleptycznych każdej partii oraz na podstawie pochodzenia optymalizuje się jakość owoców, pakując produkt w optymalnym momencie. W okresie letnim firma pakuje i wysyła około 150 000 quintali brzoskwiń, nektaryn, śliwek i jabłek, pokrywając okres od lipca do października.
...APOT to Stowarzyszenie Producentów Owoców i Warzyw z Trydentu, obecnie konsorcjum uznawane przez Wspólnotę Europejską za Stowarzyszenie Organizacji Producentów - A.O.P.. Członkami APOT są trzy konsorcja: Melinda, La Trentina i Sant'Orsola. Poprzez konsorcja w APOT reprezentowanych jest około 10 tysięcy producentów, 10 tysięcy hektarów upraw owocowych, głównie jabłek, oraz 450 tysięcy ton produktów.
Produkcja świeżych owoców i warzyw, w szczególności ogórków, truskawek, moreli, jabłek, gruszek, cukinii..
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play