Włochy, Ponte Galeria
...MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi Tonno Rosso pokrojony w kawałki o wadze 0,9/2,8 kg, bez skóry, bez czarnych części. Ten tuńczyk nie był poddawany obróbce gazem ani barwnikami! Naturalny w 100%! Bez glazury. Tuńczyk czerwony sycylijski od zawsze jest najbardziej pożądanym rybą w japońskich restauracjach na całym świecie. Tylko najlepsza jakość tuńczyka, łowionego tradycyjną metodą na haczyk i...
Włochy, Matera
Mazzilli srl (sp. z o.o.) jest włoskim producentem i hurtownikiem żywności mrożonej z siedzibą w Materze, specjalizującym się w mrożonych rogalikach, wyrobach cukierniczych oraz tradycyjnej włoskiej żywności, takiej jak mrożone pizze, rusticos i panzarottinos. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane wyłącznie z włoskich składników, w naszych zakładach w Materze, przez wysoko wykwalifikowany włoski ...
Włochy, Verona
Restauracja Greppia to klasyczna restauracja rodzinna. Znajduje się w bocznej uliczce przy via Mazzini, najbardziej znanej ulicy spacerowej w Weronie, niedaleko Piazza delle Erbe i Areny na piazza Brà. Latem można jeść na świeżym powietrzu. Rachunek jest uczciwy, biorąc pod uwagę centralną lokalizację restauracji i jakość jedzenia. Podsumowując, wizytówką Restauracji Greppia jest domowa, zdrowa i smaczna kuchnia, która zasługuje na degustację bardziej niż na opis. Latem oferujemy serwis przed operą.
Włochy, Castelnovo Di Sotto
Restauracja Da Poli przy stacji ma ponad czterdziestoletnią tradycję w gastronomii Reggio Emilia i okolic. Znajdująca się w starym dworcu kolejowym z początku XX wieku, starannie odrestaurowanym, ta restauracja oferuje obok dań tradycji emiliańskiej, charakteryzujących się ręcznie robionym makaronem i autentycznością starannie wyselekcjonowanych składników, wyrafinowany wybór przepisów na świeże r...
Hotel Restauracja Monte Bove, położony w sercu Gór Sibillińskich, oferuje przytulne i charakterystyczne pokoje wyposażone we wszystkie udogodnienia. W restauracji można skosztować typowych specjałów regionu Marche, takich jak mięso z grilla, tagliatelle z truflami, tradycyjna bruschetta, polędwica wieprzowa w sosie słodko-kwaśnym, pstrąg z grilla oraz wiele innych charakterystycznych dań.
Lokal, zarządzany przez rodzinę Zambon od czterdziestu lat, dysponuje 50 miejscami w trzech salach, a także kolejnymi stu w przestronnym ogrodzie na Campo Santo Stefano. Kuchnia proponowana przez szefa kuchni to tradycyjna kuchnia wenecka. Rzut oka na menu: mieszane przystawki rybne i włoskie, różne risotta, linguine z owocami morza, grillowane ryby; desery na łyżkę i domowe tarty. Typowe dania to gnocchetti alla Santo Stefano oraz pieczony branzino. Duża różnorodność pizz dopełnia już bardzo kuszące menu.
Włochy, Castelsantangelo Sul Nera
Albergo Dal Navigante to rodzinnie zarządzany hotel, który jest zawsze otwarty i oferuje swoim gościom wszelkie udogodnienia oraz komfort, a także kuchnię bogatą w autentyczne lokalne specjały. Położony w sercu Parku Narodowego Monti Sibillini, Albergo Dal Navigante stanowi idealną bazę do odkrywania tego obszaru o wyjątkowym pięknie naturalnym. Hotel znajduje się 10 minut od stacji narciarskich (...
Hotel Restauracja Tre Re to przestronny i przytulny hotel, położony w historycznym centrum miasta, zaledwie kilka kroków od placu katedralnego i jeziora. Obiekt, który w XVI wieku był klasztorem, zachował wewnątrz pierwotne cechy architektoniczne; oferuje przestronne, zmodernizowane pokoje, wyposażone we wszelkie udogodnienia. Jedna z sal jest przeznaczona do bezpłatnego dostępu do sieci bezprzewo...
Włochy, Amelia
... higieny w całym procesie, podczas gdy zbiór i przechowywanie odbywają się niezwykle szybko, aby uniknąć fermentacji, w pełni zachowując właściwości smakowe. Tradycyjna metoda tłoczenia polega na temperaturze powyżej 26°C, co zapobiega uszkodzeniu stężenia fenoli i w pełni zachowuje wartość odżywczą, jednocześnie podnosząc autentyczność owoców i esencję ich smaku. FenOlio to oliwa z oliwek extra virgin (DOP) wytwarzana z świeżych owoców z prestiżowego obszaru wzgórz Amerini. To zaczarowany krajobraz gór i lasów, dolin falistych wzgórz, emblemat Umbrii, „zielonego serca Włoch.”...
... budząc się rano przy dźwiękach lasu i gór. Kuchnia tradycyjna jest domowa i autentyczna, a celem jest zaspokojenie turystyki bardziej szanującej środowisko, gospodarkę i społeczności, zwłaszcza lokalne. Obiekt ma główne wejście, ale jest podzielony na wejście na parter, gdzie mieszkają właściciele, oraz do R&B znajdującego się na pierwszym piętrze. Znajdują się tam 3 przestronne i komfortowe...
... bezpośrednim kontakcie z naturą, gdzie można na nowo odkryć siebie i przyjemność z małych rzeczy. Będziecie mogli delektować się doskonałą kuchnią typową dla Włoch, tradycyjną kalabryjską lub poprosić o modyfikację menu dla osób z celiakią, z wygodą obsługi przy stole. Odpoczniecie w pokojach o unikalnej architekturze, wyposażonych we wszystkie udogodnienia i w wyjątkowej lokalizacji, aby docenić...
... czują potrzebę regeneracji. Niezwykłe górskie otoczenie Etny gwarantuje bezpośredni kontakt z naturą i historią tych miejsc: od prostych spacerów w zieleni po górskie wędrówki, wycieczki konne czy na rowerach górskich, każda trasa otworzy niezapomniane widoki na pomniki przyrody, opactwa, eremy i zamki. Obiekt oferuje przestronną salę, w której klienci mogą delektować się tradycyjną kuchnią z pistacjami z Bronte, prostą i tradycyjną w każdym swoim daniu.
Włochy, Mondovi
Restauracje w Mondovì, gdzie łączą się stare smaki z nowoczesnymi gustami Mondo i Food: dwa pojęcia, które łączą się w naszej kuchni. Tradycyjna i lokalna, innowacyjna i międzynarodowa. Mondofood to miejsce, gdzie smaki spotykają się w unikalnej atmosferze. Otwarta kuchnia i wspólne przestrzenie komunikują przejrzystość i bliskość. Typowe dania z całego świata są interpretowane z innowacją...
Włochy, Manfredonia
działalność związana z przyjmowaniem gości i konsumpcją własnych produktów z drobiu, jaj i mleka, zlokalizowana w obszarze turystyczno-kulturalnym, organizacja wycieczek i zwiedzanie miejsc archeologicznych, opactw wpisanych na listę UNESCO, rejsy łodzią po Zatoce Manfredonia, jarmarki i rzemiosło z Gargano, degustacja oliwy w tłoczniach, gościnność dla muzyków oraz możliwość korzystania z sali muzycznej z dostępnymi instrumentami, wystawy i teatry w ramach lokalnych programów, tradycyjna kuchnia domowa z degustacją w gospodarstwie, kościoły i msze w odległości 5 minut.
Włochy, Martignacco
Tradycyjna kuchnia friulańska...
Włochy, Rio Di Pusteria
Włochy, San Pietro In Cariano
Tradycyjna lokalna kuchnia...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play