Włochy, Montecchio Maggiore
La Nuova Tradizione to firma stworzona przez pasjonatów profesjonalistów w branży, dedykowana dostarczaniu produktów semilaboratoryjnych o najwyższej jakości, aby wspierać proces twórczy w gelaterii. Firma stara się wprowadzać innowacje, jednocześnie szanując rzemiosło, które stoi za tworzeniem lodów. Jakość, bezpieczeństwo i obsługa są podstawą ich marki, co doprowadziło ich do uznania za liderów...
Włochy, Comacchio
Segel to włoska firma rodzinna, która od 1982 roku produkuje lody i sorbety wysokiej jakości, wytwarzane ręcznie z wykorzystaniem starannie dobranych składników. Segel dostarcza swoje produkty do działalności w sektorze HO.RE.CA, do hurtowników oraz do GDO, zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym.
Włochy, Caltanissetta
... laskowe z Włoch oraz owoce najwyższej jakości. W tym kontekście mieszczą się tradycyjne smaki oraz nowości produktowe, które rozwijaliśmy przez lata dla barów, cukierni, restauracji, cateringów i hoteli. Oferowane produkty: rzemieślnicze lody mantecato w pojemnikach 3 kg; baza do lodów rzemieślniczych (UHT) w Bag in Box (różne smaki), gotowa do mantecacji, przechowywana w temperaturze pokojowej przez 12 miesięcy; gotowa baza do lodów soft; krem kawowy, granulowany cytrynowy do granitora; sorbety, trufle, porcje półzimne i parfaity dla sektora HO.RE.CA.;...
Włochy, Bistagno
Giuso - stulecie innowacji. Produkcja i sprzedaż produktów, składników, półproduktów oraz artykułów spożywczych dla lodziarni, cukierni i piekarni: włoskie lody, krem, owoce kandyzowane, kandyzowane, dżemy, konfitury, wiśnie. Misja: Produkować składniki złożone i półprodukty dla rzemieślników oraz małych przemysłów, poprzez ciągłe poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań i z celem całkowitego zadowolenia Klienta końcowego.
Włochy, Roseto D'abruzzi
...Nasza historia: Maria Magrini, w latach trzydziestych, zaczyna produkować w starym Caffè Magrini pierwsze lody rzemieślnicze, gdzie wybór surowców o absolutnej autentyczności i świeżości sprawia, że staje się miejscem spotkań miłośników lodów. Historia dobrych lodów w Roseto kontynuuje się z dziećmi, które tworzą pierwsze pucharki, tak ekskluzywne i fantazyjne, że zasługują na miano "legendy...
Włochy, Trino
Od 1981 roku GELPAS to lody, croissanty i przekąski dla barów i restauracji. Dzięki niepowtarzalnym produktom jesteśmy jedyną prawdziwą alternatywą dla Twojego baru! Serwis, jakość i korzystne ceny. Ta filozofia od zawsze była naszym fundamentem i nadal jest realizowana z pasją i determinacją. GELPAS specjalizuje się wyłącznie w dostawach dla barów, restauracji, pubów i stołówek. Dlatego...
Zawód lodziarza to szkoła lodziarska, która uczy, jak tworzyć prawdziwie rzemieślnicze lody, korzystając wyłącznie z naturalnych surowców. W naszych kursach lodziarskich nie używamy dodatków, konserwantów ani barwników, wszystko to po to, aby jak najlepiej przygotować lodziarzy przyszłości. Ścieżka edukacyjna dzieli się na trzy poziomy: Kurs dla lodziarzy poziom 1: Kurs 1. poziomu jest...
Włochy, Coriano
... lodów rzemieślniczych). Używamy szlachetnego mleka ekologicznego pochodzącego z farm w promieniu 0 km oraz innych składników o podobnych cechach ekologicznych i jakościowych. Naszą gwarancją jest to, że NIE używamy żadnych półproduktów w proszku oferowanych przez przemysł, lecz tylko "najlepsze surowe składniki", które smakują jak twoje lody. Przygotowujemy lody gourmet dla restauracji wysokiej klasy...
Włochy, Palermo
Monsù to start-up, która produkuje prawdziwe sycylijskie lody, korzystając z przepisów tradycji wyspy, z najwyższej jakości składników pochodzących od doskonałych małych producentów regionalnych. Firma ma siedzibę w Palermo i powstała dzięki pomysłowi rodziny Vesco, która od lat zajmuje się promowaniem sycylijskich win i potraw. Nasze lody są wynikiem naturalnych składników oraz nowego procesu...
Włochy, Jesi
... kilku lat współpracujemy z AIC, Włoską Organizacją Celiakii, aby jak najlepiej obsługiwać klientów z celiakią. Dla osób nietolerujących mleka, jajek i orzechów mamy lody sojowe i ryżowe, a także produkujemy lody bez użycia sacharozy. Z 60-letnią działalnością i nieustannym dążeniem do jakości, wybraliśmy najlepsze szlachetne surowce, takie jak Nocciola Tonda Gentile Trilobata i Pistacchio di...
Włochy, Settala
...takich jak gorące lody i całkowicie roślinne, tworzenie nowych smaków, na przykład limoncello, które stało się klasykiem, to tylko niektóre z osiągnięć. Impuls do badań pochodzi z ciągłego kontaktu z klientami. Kierownicy badań są codziennie dostępni, aby zapewnić wsparcie techniczne i pomoc zarówno dużym firmom, jak i rzemieślnikom.
Włochy, Costa di Mezzate
Produkcja pojemników dla lodziarni z pianki polistyrenowej od wielu lat charakteryzuje firmę Domogel, umieszczając naszą markę wśród liderów branży. Dziś nasza oferta obejmuje szeroką gamę pojemników, zarówno standardowych, jak i spersonalizowanych. Produkujemy termoskrzynki na lody, torty i desery, miski, słoiki, pojemniki oraz termoformowane maszyny do lodów, kubki, pucharki, łopatki i jednorazowe akcesoria do lodów.
Włochy, Silea
Założona w 1964 roku jako rzemieślnicza pracownia produkująca rożki i wafle do lodów, dzięki przedsiębiorczej inicjatywie braci Luigi i Roberto Vanin, firma szybko się rozwija, przekształcając się w przedsiębiorstwo o zdolności produkcyjnej przekraczającej 1.000.000 sztuk dziennie. Zajmując powierzchnię ponad 6.000 m², zatrudnia obecnie ponad 30 wyspecjalizowanych techników, którzy pracują na nowo...
Włochy, Roma
RĘCZNA CZEKOLADA RZYM Cukiernia Hansel i Gretel należy do najlepszych rzemieślniczych cukierni w Rzymie, specjalizujących się w ręcznie robionych czekoladkach. Całkowicie rzemieślnicza produkcja czekoladek wyróżnia się wyrafinowaniem i jakością używanych składników, nieregularnością ich kształtu oraz odwagą w doborze połączeń. Każdy klient poszukujący ręcznie robionych czekoladek w Rzymie zostanie...
Włochy, Berlingo
Mieszanki przygotowań w proszkach do napojów: gorące i zimne czekolady, instant cappuccino, kawa z żeń-szeniem, jęczmień… mieszanki do slushów, mrożonych jogurtów, lodów, zimnych kremów, sorbetów, milkshake'ów, herbat, naleśników, gofrów, pancakes itp. Płynne przygotowania do polew, syropów, slushów itp. Nasza firma jest certyfikowana zgodnie z ISO 22000 i IFS. Gwarantujemy najwyższe międz...
Włochy, Formello
Gelimont oferuje produkty i półprodukty dla rzemieślnika lodziarza, wszystko, co potrzebne do dobrego rzemieślniczego lodu.
Włochy, Caltagirone
Cukiernia Zagara to idealna odpowiedź dla tych, którzy pragną pysznych słodkości przygotowanych z naturalnych składników. Torty na uroczystości, ciasta na bufet i wiele więcej, na każdą okazję. Sprzedajemy w Włoszech i za granicą nasze typowe sycylijskie produkty: Ciastka migdałowe, kolorowe ciasteczka, ręcznie robione ciastka i wiele innych. Oferujemy usługi cateringowe na uroczystości, proponują...
Włochy, San Vendemiano
Produkty mrożone i lody...
Lody - Bułeczki - Przekąski Mrożone produkty rybne - Warzywa...
Włochy, Tolmezzo
LODY - MROŻONE - SŁODYCZE...
...Nordglace – od 1985 roku, w Trentino, wykwalifikowany hurtownik do dystrybucji następujących linii: lody marki Algida, porcje jednostkowe i kremowe lody Carte D'Or, croissanty...
Włochy, Segrate
Włochy, Marsala
Włochy, Alliste
Włochy, Almenno San Bartolomeo
Założona w 1912 roku, specjalizuje się w produkcji lodów z doskonałych surowców, takich jak świeżo dojone mleko, cytryny z Amalfi, kasztany z Calizzano oraz miody Thun. Proces produkcji obejmuje kontrolę każdego etapu, od przygotowania po ubijanie, z okresowymi kontrolami mikrobiologicznymi w celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa. Nic nie jest pozostawione przypadkowi, nawet opakowanie, któ...
Włochy, Baronissi
Antica Gelateria Matteo powsta w 1962 roku i produkuje „Fruttini Gelato”, które od zawsze uważane są za produkty najwyższej jakości. Firma rozwijała się dzięki przedsiębiorczości dynamicznego, młodego zarządu, który potrafił rozwijać nowe kanały sprzedaży i zrozumieć ewolucję rynku, nigdy jednak nie rezygnując z idei produkcji produktu wysokiej jakości. Wręcz przeciwnie, stale poprawiała jego natu...
Włochy, Grugliasco
Jesteśmy firmą specjalizującą się w sprzedaży i doradztwie w zakresie produktów dla lodziarni i cukierni. Nasze wieloletnie doświadczenie na rynkach europejskich i zagranicznych pozwala nam wspierać już istniejące lodziarnie lub tworzyć je od podstaw, dzięki licznym współpracom z rzetelnymi firmami z branży z całego świata. Nasza wiedza pozwoliła nam również na selekcję specyficznych, wysokiej jak...
Włochy, Settimo Milanese
Fin od 1930 roku produkuje bazy i masy do lodów, zwracając szczególną uwagę na wybór surowców oraz poszukiwanie pomysłów, które mogą konkurować z małą cukiernią w odpowiedzi na różne rynki. Rynek wymaga kompetencji i przygotowania. Anselli współpracuje z gelatieri w celu realizacji nowych punktów sprzedaży. Pomaga w znalezieniu lokalizacji, aranżacji lokalu, aż po wybór maszyn do laboratorium. To ...
Włochy, Cirò Marina
Nasza firma zajmuje się produkcją najwyższej jakości produktów liofilizowanych, które można łatwo transportować, ponieważ nie wymagają chłodzenia i mogą podróżować w temperaturze pokojowej. Są to rozpuszczalne produkty, które łatwo przygotować dla końcowego dystrybutora. To produkty o bardzo wysokim zużyciu; smakując naszą granitę (lub krem, sorbet, herbatę itp.), klient końcowy będzie mógł się or...
Włochy, Santena
Eurogamma to młoda firma specjalizująca się w produktach w proszku do lodziarni. Nasza praca koncentruje się przede wszystkim na potrzebach klientów, tworząc specjalnie dostosowane produkty wykonane z starannie wyselekcjonowanych surowców. Naszym celem jest tworzenie wysokiej jakości mieszanek, przestrzegając rygorystycznych standardów rzemieślniczych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play