Włochy, Orsogna
...Produkt dla gastronomii, pizzerii, cateringu. Charakterystyka: Finely pokrojony czarny trufel Aestivum, konserwowany w oliwie z oliwek extra virgin i szczycie soli. Zalecane porcje: 10/15 g na osobę. Przydatne wskazówki: Produkt gotowy do użycia. Spożycie: Dodatek do dań głównych (tagliatelle, tortellini, tortelloni, naleśniki, ryż, makarony nadziewane itp.), do nadzień makaronowych i słonych...
Włochy, Castellamare
... catalogo è in continua espansione, permettendovi di scoprire nuove eccellenze e creazioni innovativa ogni giorno. Ci impegniamo non solo a offrirvi prodotti di eccezionale qualità, ma anche a creare un ponte tra i produttori locali e un pubblico globale, valorizzando il lavoro degli artigiani e dei produttori che rappresentano il cuore pulsante del Made in Italy. Unitevi alla nostra famiglia di...
Włochy, Pisa
... się w robieniu pizzy w prostokątnych blachach, idealnej na specjalne wydarzenia, pizzę na kamieniu również na wynos w wersji maxi i normalnej, arancini z ragù, smażone panzerotti, pucce nadziewane, cecina, nadziewane schiacciatine, także z porchettą. Równocześnie z pizzerią powstała trattoria, rosticceria, tavola calda, restauracja, gdzie dzięki systemowi menu online i zamówieniom telefonicznym możemy działać jak samoobsługa, sprzedając pierwsze lub drugie danie za jedyne 4,50 €. Każdego dnia tworzymy inne pierwsze i drugie danie, starając się stawiać na autentyczność i lokalne produkty.
Włochy, Medicina
Producenci Couscous BIO i konwencjonalnego, wytwarzanego wyłącznie z rafinowanych lub pełnoziarnistych mąk z zbóż (pszenica durum, kukurydza, ryż, gryka, kamut, orkisz, jęczmień, proso) oraz mąk z roślin strączkowych (głównie ciecierzyca i soczewica) oraz komosy ryżowej, w przepisach jedno- lub wieloskładnikowych. Certyfikowani producenci ekologiczni przez jednostkę CCPB, posiadamy również certyfikaty BRC i IFS, wydane przez TÜV. Opakowania: Big Bag o pojemności 1 tony, worki papierowe 20 i 5 kg, lub worki celofanowe 250 g, 500 g, 1 kg - na życzenie, również z etykietą dostarczoną przez Klienta.
Pasta Riscossa od 1902 roku. Makaron z semoliny z wysokiej jakości włoskiej i zagranicznej pszenicy z minimum 12,5% białka. Pastificio Riscossa oferuje ponad dziesięć kategorii produktów: Makaron suchy z semoliny, Makaron specjalny regionalny, Makaron półświeży i rzemieślniczy, Makaron jajeczny, Makaron Gourmet wytłaczany na mosiądzu, Linia czerwona, Sosy, Oliwa i Ocet, Wyroby cukiernicze, Mąki i Semoliny, Ryż, Kopytka ziemniaczane. 120 formatów. 250 dystrybutorów w 80 krajach.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play