...Samo-wznosząca się słodzona mieszanka odpowiednia do produkcji emulsji ciast. Nie zawiera dodatków aromatycznych. Szczególnie odpowiednia do produkcji ciast śliwkowych, pączków i muffinów, które są dobrze rozwinięte, miękkie i smaczne.
10KG...
...Mieszankado produkcji klasycznych bułek hamburgerowych. Ekstremalna miękkość i wydłużona trwałość, specyficzna dla produktów pakowanych.
Format: 10 kg
Dawkowanie: 20%...
...Sosy dry przygotowuje się bez użycia kuchenki.
Łatwe i szybkie przygotowanie sprawia, że są wyjątkowe pod względem kosztów i jakości.
Nadają się do wszelkich zastosowań kulinarnych, takich jak przyprawy, sosy, nadzienia, polewy i ciasta z innymi składnikami.
Przygotowanie:
Wymieszać 100 g przygotowanego proszku dry, dodać 200/300 g wody, w zależności od pożądanej konsystencji, oraz 10 g świeżego pecorino.
Stabilne w piekarniku, w chłodzeniu i mrożeniu.
... eteryczny oraz wodę aromatyczną z sommacco. Innowujemy i nieustannie rozwijamy NOWE PRODUKTY: Suplementy diety, linia wypieków (ciasteczka, krakersy, grissini i ciasta) z sommacco, cukierki z sommacco, mieszanka przypraw do przyprawiania, mieszanka przypraw do koktajli. Rozwijamy linię KONCENTRATÓW DO SKÓRY I TKANIN z liści sommacco. W kosmetykach zastosujemy właściwości sommacco w naturalnych...