Włochy, Palagianello
...Naturalna żywność par excellence z wieloma cennymi właściwościami, przyczynia się do wzrostu organizmu, szczególnie dzięki swoim właściwościom antyoksydacyjnym. Oliwa z oliwek jest pozyskiwana z naszych owoców drzewa oliwnego, uzyskiwana w procesie zimnego tłoczenia z miąższu oliwek. Nasze butelki zachowują cały charakterystyczny aromat oraz otulający smak z delikatnym, gorzkawym posmakiem, ale...
... smakiem, pikantny i z długotrwałym odczuciem tonów roślinnych. Olej z oliwek Coratina należy smakować i doceniać za unikalne i niepowtarzalne smaki oraz aromaty, które uwalnia. Jest wiele potraw, które doskonale komponują się z tym olejem o wyrazistym i zdecydowanym smaku. W kuchni zaleca się go do przyprawiania warzyw i mięsa z grilla, grzybów borowików, ale także do zup z mieszanych roślin strączkowych, sałatkowych pomidorów, a w szczególności do serów sezonowych. Olej Coratina może się również pochwalić najwyższym poziomem kwasu oleinowego, który przeciwdziała złemu cholesterolu.
Włochy, Gubbio
...BICCARI OLEJ EXTRA VERGINE: Najlepsza i naturalna oliwa z oliwek najwyższej jakości z Włoch w kanistrze. 100% NATURA: Bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itd. EKSTRAKCJA NA ZIMNO: Nasza oliwa z oliwek nie jest tłoczona na zimno jak wiele innych oliw. Preferujemy ekstrakcję na zimno w temperaturze poniżej 27°C, co w przeciwieństwie do tłoczenia na zimno ma...
Włochy, Petilia Policastro
...Nasza oliwa z oliwek extra virgin wyróżnia się nie tylko tym, że jest produkowana w jednej z najlepszych ziem oliwnych, ale także tym, że jest owocem pasji przekazywanej z pokolenia na pokolenie. Śledzimy cały cykl produkcji oliwy, działając na każdym etapie z naszą obecnością i pasją. Posiadając również młyn olejarski o wysokiej wydajności, jesteśmy w stanie dostarczyć klientowi produkt od jednego producenta, co zapewnia bezpośredni kontakt z konsumentem końcowym, który na życzenie może być obecny w momencie tłoczenia, aby nie przegapić żadnego momentu wspaniałego tworzenia EVO.
Włochy, Calatafimi Segesta
...Wszechstronny olej. Idealny do podkreślania i wydobywania najlepszej jakości jedzenia zarówno podczas gotowania, jak i na zimno, gdzie szczególnie się wyróżnia. Doskonały z duszonymi warzywami, pieczonymi mięsami, rybą pieczoną, tartami wytrawnymi, perfekcyjny w sałatkach, w przygotowaniu pinzimonio oraz na grillowanych warzywach.
Włochy, Giuliano
...Mąka "00", woda, zakwas (naturalna drożdże z mąki pszennej typu 0 w proszku, drożdże, mąka ze słodowanych zbóż), sól, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, mozzarella, gotowana szynka, pieczarki...
Włochy, Bronte
Włochy, Sant'agata De Goti
... z naszych drzew w Sant'Agata de Goti, gdzie dominują odmiany Ortice, Racciopella i Ortolana. Dzięki charakterystyce i jakości tych oliwek, produkowana jest w sposób ekologiczny oliwa o żółtym kolorze z zielonymi refleksami szmaragdowymi, o przyjemnym, dobrze zrównoważonym posmaku gorzkim i pikantnym.
Włochy, Biancavilla
...Odmiana: nocellara etnea. Odmiana wielofunkcyjna, ponieważ nadaje się do produkcji oliwy z oliwek extra virgin o bardzo niskiej kwasowości oraz do przetwarzania oliwek stołowych. "Nasza oliwa jest w 100% włoska". Proces produkcji zaczyna się od uprawy drzew oliwnych na gruntach własnych. Nasza firma uprawia bez użycia pestycydów! Zbiór odbywa się ręcznie, co zapewnia wyższą jakość produktu...
... wspólnotę Papa Giovanni XXIII, założoną przez Don Oreste Benzi, który od lat pomaga najuboższym we Włoszech i na całym świecie. Dominującym rodzajem oliwek używanych w uprawie jest „Moraiolo”, powszechnie stosowany w rejonie wzgórz Asyżu i Spoleto. Przyczynia się do produkcji oliwy o intensywnym smaku, mocnym owocowym aromacie i stabilnej jakości w czasie. Jego cechy agronomiczne i jakościowe są...
... zmiennemu klimatowi. Dziś poszukiwane I BIO Zimarino, oliwa z oliwek extra vergine, pozyskiwana z odmian znanych od starożytności ze względu na swoje cenne cechy sensoryczne i organoleptyczne, reprezentują najwyższej jakości i autentyczności włoskie produkty rolno-spożywcze. Nasze rolnictwo nie jest intensywne, nasze gleby nie są eksploatowane, a nasza produkcja biodynamiczna jest niższa niż w...
Włochy, Castelverano
Essencje Sycylii i Produkty Typowe: Oliwki, Oliwa z Nocellara del Belice, Miód Bio, Wino Dop IGP, Oregano, Kapary, Passito Zibibbo z Pantellerii, Dżemy i Konfitury, Czarny Chleb z Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Owoce Martorany, Suszone Pomidory, Czosnek z Nubii, Pasztet Busiate, Sól Trapani, Amaro Selinunte. Wszystkie lokalne i tradycyjne produkty o wysokiej jakości i naturalnym smaku.
Włochy, Nocera Inferire
... ich potrzeby, wspierając ich w znalezieniu tego, czego potrzebują i zaspokajając nawet najbardziej szczególne wymagania; • Poszukiwanie dostawców, aby zapewnić ich wysokie standardy jakości, oferując tylko firmy, które spełniają międzynarodowe certyfikaty standardów; • Wsparcie w negocjacjach, aby uzyskać jak najlepsze warunki, zasady i gwarancje. • Wsparcie w funkcjach administracyjnych, zakupach i logistyce. Nasze produkty POMIDORY W SŁOIKACH PULPY W SŁOIKACH MAKARON SUCHEJ OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN PRZYPRAWY/SEZONOWANIE DO SOSÓW MAKARONOWYCH LODY DŻEMY...
Włochy, Noto
Firma produkuje 100% organiczne produkty, takie jak: olej, oliwki i migdały w nietkniętym obszarze Val di Noto (Syrakuzy) z certyfikatami z rolnictwa ekologicznego i przejrzystymi wynikami analizy gleby.
Włochy, Alatri
Sprzedaż typowych, autentycznych i ekologicznych włoskich produktów, uznawanych za DOP, DOC, IGT. Wyjątkowe produkty, takie jak oliwa z oliwek extra virgin, wino Cesanese, mozzarella z bufala z Amaseno, trufle z Campoli Appennino, wino Cabernet z Atina, fasola cannellini z Atina, papryka z Pontecorvo, amaretti z Guarcino, a także miód, sery, pomidory, warzywa w oliwie, kawa, przetwory, oliwki bio. Wysokiej jakości kuchnia włoska.
Włochy, Lucca Sicula
... DOP Arance di Ribera, zbieramy je tylko po otrzymaniu zamówienia i wysyłamy po dokonaniu płatności przelewem lub PayPal. W przypadku dużych ilości należy zadzwonić, a następnie wysłać zapytanie e-mailem, a my będziemy w stanie odpowiedzieć na Państwa pytania. Oliwa z oliwek extra virgin produkowana i pakowana przez nas jest tłoczona na zimno w maszynach o ciągłym cyklu, a odmiany to Biancolilla z Caltabellotta i Nocellara. Migdały są częścią owoców suszonych.
Włochy, Piticchio
... produkcją a konsumpcją. Stąd szczególna uwaga, jaką przykładamy nie tylko do badania gleb i metod uprawy, ale także do dbałości o przetwarzanie, organizację marki jakości oraz w końcu do promocji produktów. Poszukiwanie i przywracanie starych odmian zbóż i roślin strączkowych, które w przeszłości były selekcjonowane przede wszystkim ze względu na jakość, a nie wyłącznie na ilość, jak ma to miejsce dzisiaj, stanowiło i stanowi jeden z kluczowych punktów jakości naszych przetworzonych produktów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play