Włochy, MILANO
...marchew, kapary, groszek, oliwki czarne) Woda Ocet winny Pieczarki uprawne (Agaricus bisporus)* Cukier Sól Aromaty naturalne Przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*) siarczany OPAKOWANIE Z 6 1 SZT = EURO 4,80 1 PALET 10 OPAKOWAŃ Z 6 = 60 SZT TERMIN WAŻNOŚCI 30 / 04/ 2027 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 PALET...
Włochy, Milano
... fizycznej. Jest bogaty w witaminy B, C, A, K oraz minerały; witamina C wzmacnia odporność OLEA EUROPAEA (owoc oliwki) bogaty w przeciwutleniające polifenole. Redukuje utlenianie LDL RESWERATROL Jest polifenolem o działaniu przeciwutleniającym, który ma zdolność stymulowania układu odpornościowego Miód akacjowy: 5000 mg Camellia sinensis (liść): 120 mg Salanum Lycopersicum (owoc): 75 mg Daucus Carota (korzeń): 75 mg Brassica Olaracea (liść): 75 mg Olea Europea (owoc): 75 mg...
Włochy, Palagonia
...Składniki: Oliwki zielone 65%, olej z nasion słonecznika 30%, papryka, ocet winny, sól, naturalne aromaty w zmiennych proporcjach, (płatki czerwonej papryki, czosnek, mięta, oregano). Kwas cytrynowy, kwas askorbinowy. opakowania: 212g/620g/1kg/3kg...
Włochy, Viale N. Machiavelli 65/67
...Pomaga przywrócić skórze promienność i przygotować ją do codziennego nawilżającego zabiegu. Ten etap skutecznie uzupełnia rutynę pielęgnacyjną dla wszystkich typów skóry. W formule zwykła woda została zastąpiona organicznym sokiem z aloesu, znanym ze swoich właściwości nawilżających i łagodzących. Ekstrakty z organicznego pomarańczy i cytryny są doskonałymi tonikami i rozjaśniaczami skóry, podczas gdy ekstrakt z liści oliwki zawiera dużą ilość przeciwutleniaczy.
Włochy, Amelia
...Na chronionym terytorium znanym jako „ścieżka oleju” w Umbrii, na falistych wzgórzach Amerini, rosną nasze oliwki. Olej FenOlio pozyskujemy wyłącznie z naszych własnych oliwek. Olej jest bogaty w polifenole, potężne naturalne przeciwutleniacze o wysokim poziomie witaminy E, które są w stanie przeciwdziałać szkodliwym skutkom wolnych rodników. Jakość FenOlio nie jest jedynie określona niskim...
...Nazwa pochodzi od Capone, który w tamtych czasach był łatwo dostępny w kuchniach sycylijskich ze względu na swoją obfitość. Capone podawano razem z pomidorem i bakłażanem. Na początku ubiegłego wieku danie stało się częścią tradycji kulinarnej i capone został zastąpiony innymi warzywami. Warzywa, starannie wybrane, są smażone osobno, a następnie gotowane z wyjątkowym sosem pomidorowym. Składniki: Smażony bakłażan w kostkach 37%, sos pomidorowy, olej z nasion słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, seler, oliwki, kapary, cukier, naturalne aromaty, ocet.
Włochy, Imperia
...Firma Giuseppe Calvi & C. srl to stara olejarnia, założona w 1921 roku przez Giuseppe Calvi, a obecnie zarządzana przez Gianniego i Lucę Calvi, wraz z małą, ale wartościową grupą współpracowników. Siedziba znajduje się od zawsze pod numerem 56 przy via Garessio w Imperia Oneglia, podczas gdy zakład tłoczenia oleju znajduje się w Pontedassio, wśród gajów oliwnych doliny Oneglia. Nasza strategia biznesowa jest bardzo prosta: oferować dobre i naturalne produkty, przygotowane z wiedzą i elegancko zapakowane. Tak więc ...
Gospodarstwo rolne Due Palmenti znajduje się w Pedara, w sercu wschodniej Sycylii i specjalizuje się w produkcji oraz sprzedaży ziół aromatycznych, które dzięki bliskości Etny uwalniają szczególne cechy organoleptyczne i aromatyczność, a także typowe produkty sycylijskie, takie jak przyprawy, oliwki i suszone owoce. Każdy etap realizacji naszych produktów, od sadzenia, przez zbiór, po suszenie i...
Włochy, Imperia
...Olio di Cannelle to oliwa z oliwek extra virgin z odmiany "Monocultivar Taggiasca". Oliwa Monocultivar jest wyjątkowa w swoich cechach organoleptycznych, które odróżniają ją od innych oliw dostępnych na rynku. Oliwki taggiasche są jedną z najsłynniejszych odmian do produkcji oliwy z oliwek extra virgin. Olio di Cannelle jest w 100% naturalne, a jego czystość wyróżnia się delikatnym i przyjemnie...
Włochy, Roma
Z wiekowych oliwek z upraw prowadzonych bez jakiejkolwiek chemii, wytwarzamy nasz oliwę extra virgin z oliwek, stosując tradycyjne metody produkcji, z poszanowaniem tradycji oraz najnowocześniejszych standardów jakości. Zbiory oliwek odbywają się w odpowiednim czasie dojrzałości. Następnie, w ciągu dwóch godzin, przystępujemy do tłoczenia. Dzięki temu oliwa zachowuje wszystkie swoje składniki odżywcze, takie jak polifenole i inne naturalne przeciwutleniacze, które nadają oliwie charakterystyczny smak świeżo zebranej zielonej oliwki.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play