Włochy, Bronte
Obecni na terenie Bronte, słynącym z zielonego pistacjowego DOP, Spitaleri s.r.l. rozpoczęła swoją działalność od łuskania zielonego złota, związanego z przetwarzaniem i sprzedażą pistacji, migdałów oraz lokalnych orzechów laskowych. Po latach starannej selekcji importujemy najlepsze zagraniczne odmiany orzechów, w pełni respektując nasze standardy jakościowe, gwarantując produkty o korzystnych ce...
Włochy, Casamarciano
...Caporaso jest liderem w produkcji orzechów od 1960 roku. W ciągu ostatnich 15 lat rozwinęła się w sieci sprzedaży B2B, aby dostarczyć końcowemu użytkownikowi (lodziarzowi/cukiernikowi) produkt, którego zawsze pragnął, aby zoptymalizować jakość swoich procesów, przy uczciwej cenie, która nie uwzględnia klasycznych 3/4 etapów zakupu/sprzedaży, z którymi przestarzała sieć sprzedaży zmuszała do zmierzenia się. Bezpośredni kontakt z producentem i surowce wysokiej jakości sprawiają, że Caporaso jest idealnym partnerem dla rozwoju firm w branży lodziarskiej i cukierniczej.
Włochy, Passirana Di Rho
Cannoli i półprodukty waflowe do cukiernictwa i lodziarni. Wafle gotowe do napełnienia, gotowe do dekoracji i gotowe do domu. Bussy jest cennym partnerem dla lodziarza, cukiernika i przemysłu.
Włochy, Putignano
Lippolis produkuje i sprzedaje półprodukty do lodziarni i cukierni wysokiej jakości. Firma specjalizuje się również w produktach ekologicznych, naturalnych, bezglutenowych i bezcukrowych. Rzemieślniczy charakter naszych przetworów sprawia, że produkty są łatwe w użyciu, proste w przechowywaniu i przede wszystkim zdolne do zachowania wszystkich cennych właściwości naturalnych składników. Jesteśmy obecni od lat w spisie AIC. Mamy linię do produkcji lodów opartą na 100% ekologicznym produkcie, gwarantowanym certyfikatem ICEA, najwyższym międzynarodowym standardzie kontroli dla świata ekologicznego.
Włochy, Caltanissetta
... prężnie rozwijającą się firmą. Disìo, sycylijska forma „pragnienia”, to dynamiczna i elastyczna firma, z zarządzaniem uwzględniającym potrzeby rynku. Staranna selekcja surowców, stała kontrola procesów produkcyjnych oraz pełne wsparcie oferowane klientowi to kluczowe punkty, na których opiera się nasza praca. Dzięki zespołowi profesjonalistów, którzy są czujni na postępy i nowości możliwe do zastosowania w branży, jesteśmy ważnym punktem odniesienia dla mistrzów rzemiosła, którzy pragną pracować z pasją, wyobraźnią i zaangażowaniem w swoje kreacje, oferując innowacyjne i wysokiej jakości produkty.
Włochy, Ercolano
EKSPERCI W JAKOŚCI Od 50 lat dostawcy surowców i półproduktów dla cukiernictwa, piekarstwa, lodziarni i handlu detalicznego.
Włochy, Milano
... laskowych IGP z Piemonte, potwierdzając po raz kolejny swoją innowacyjność i pozycję lidera w szybko rozwijającym się sektorze. Dziś Pistacchio S.p.A., dzięki nowej siedzibie w Mediolanie, nadal umacnia swoją pozycję w Włoszech i za granicą, produkując i selekcjonując najlepsze orzechy, aby przekształcać je w swoje produkty zarówno gotowe, jak i półprodukty, a następnie dystrybuować je do wielkiego przemysłu cukierniczego na całym świecie.
Włochy, Settala
Comprital jest idealnym partnerem dla dużego i średniego przemysłu lodziarskiego, oferującym rozwój produktów na zamówienie oraz konsultacje przed uruchomieniem, które towarzyszą klientowi od analizy układu produkcyjnego, przez wybór surowców, po zastosowanie przepisów krajowych i obliczanie etykiet żywieniowych. Rozmieszczenie urządzeń produkcyjnych, wybór sprzętu oraz sekwencja procesów są...
Włochy, Matera
... uwodornionych, barwników nie sztucznych, naturalnych aromatów i skierowane są głównie do dwóch sektorów: RĘCZNY z gamą dedykowaną dla lodziarni, cukierni, piekarni oraz Ho.Re.Ca.; PRZEMYSŁOWY z gamą Nicoletti dedykowaną dużym producentom przemysłowym. Jesteśmy również niekwestionowanym liderem w realizacji linii o nazwie Myblend: nowa koncepcja, która interpretuje i realizuje produkt, personalizując go specjalnie dla każdego klienta z: składnikami, strukturą, aromatami, kolorami i opakowaniami dostosowanymi do potrzeb. Firma organizuje KURSY szkoleniowe w SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Włochy, Reggio Emilia
PreGel powstał w 1967 roku i może poszczycić się długą historią sukcesów, które doprowadziły go do pozycji lidera w Europie w zakresie produktów do rzemieślniczej produkcji lodów oraz produktów do wysokiej cukiernictwa. Obecny na wszystkich kontynentach, PreGel promuje wiedzę i rozpowszechnianie włoskich lodów rzemieślniczych, oferując produkty najwyższej jakości oraz opracowując ciągłe propozycje...
Włochy, Bronte
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play