Włochy, Paterno'
...Stworzony i wyprodukowany w Conserve Conti, ten pesto zawiera tradycje sycylijskie sięgające daleko w przeszłość. "Finocchietto Selvatico", dzika roślina z regionu etneńskiego, o unikalnym, intensywnym smaku, idealna jako przyprawa do dań głównych (makaron z sardynkami), często stosowana w połączeniu z daniem rybnym, ale również godna uwagi jako dodatek do zupy z roślin strączkowych, na przykład ciecierzycy lub fasoli. Wierni tradycji, aby podkreślić jej smak, produkujemy go wyłącznie w oliwie z oliwek extra virgin. Spróbujcie i delektujcie się prawdziwą sycylijską tradycją.
... panettone, przez ciastka migdałowe, po chrupki pistacjowe, pesto migdałowe, kremy i mrożonki. Oferujemy szeroki wybór win i typowych produktów sycylijskich, które łączą miłość do ziemi z zaangażowaniem w dostarczanie na stół najlepszego gotowego produktu, godnego naszej pięknej ziemi Sycylii.
... czterech głównych liniach: "Linia ziemi", "Linia morza", "Linia słodka", "Linia napojów", co pozwala na pokrycie całego zapotrzebowania rynku na wysokiej jakości typowe produkty sycylijskie: pesto, pasty, przetwory w oliwie, przyprawy, sardele, tuńczyk, bottarga, kremy, miód, likiery typowe, tradycyjne makarony, sycylijskie arancini, dania na ciepło, sycylijskie cannoli, sycylijskie brioche, wina sycylijskie, typowe sycylijskie słodycze, oliwa sycylijska itd. Wybierz jakość, świeżość i autentyczność...
Włochy, Venetico
Produkujemy i pakujemy, Oliwki w oleju, Kapary, Sycylijskie pesto. Dostawcy hurtowi dla sklepów tradycyjnych, wędzarni, winiarni, pubów, barów, restauracji. Skontaktuj się z nami, aby otrzymać dedykowane ceny. GIURBA konserwy sycylijskie powstały w 1995 roku w Rometta, z rodzinnych tradycji rolniczo-gastronomicznych oraz przepisów przekazywanych przez pokolenia. Zakład, położony na wybrzeżu tyrrenu, stanowi ważny element przemysłu spożywczego Sycylii. Konserwy, w kulturze wiejskiej, były zasobem, ale także koniecznością, aby przetrwać zimę i przechować plony ziemi poza ich sezonowością.
Z pasji do autentyczności smaków i składników śródziemnomorskich powstają oliwa z oliwek extra virgin Diliberto oraz oliwa organiczna extra virgin Biologic-Oil z typowych odmian regionu nisseno, zbieranych ręcznie i przetwarzanych według tradycyjnych metod. Z rzemieślniczą starannością dawnych czasów oraz z wybornych surowców sycylijskich, Biologic-Oil uzupełnia produkcję oliwy o linię oliwy z lokalnymi aromatami, pesto sycylijskie, tradycyjne pasztety, produkty w oliwie oraz oliwki stołowe w solance, z wyselekcjonowanej odmiany Nocellara del Belice.
Włochy, Misterbianco
Produkty z sycylijskiej ziemi, caponata rybna i sosy do makaronu, dodatki przygotowane przez szefa kuchni restauracji Antica Marina w Katanii. Oliwa z oliwek extra virgin DOP z Etna, sycylijskie wina białe i czerwone. Pesto z migdałów i krewetek, pesto z kasztanów i langustynek, świeże ikry tuńczyka i karczochy, caponata z tuńczyka i wiele innych.
Włochy, Torrenova
Jesteśmy firmą, która eksportuje typowe sycylijskie produkty na całym świecie. Oliwa z oliwek extra virgin, wina, piwa rzemieślnicze, galaretki winne, dżemy, konfitury, słodycze, konserwy, pesto, pasztety, pistacje itd. Dostarczamy najlepsze produkty bezpośrednio od producenta do konsumenta. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane w sposób rzemieślniczy i naturalny.
... Pinoli sycylijskie Pinoli Finger Lime (cytryna kawiorowa) Oliwa z oliwek extra virgin Orzechy w łupinach, obrane, blanszowane, w kawałkach, w mące, czysta pasta oraz półprodukty do lodziarni i cukiernictwa, krem i pesto z orzechów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play