Piekarnia Non Solo Dolce oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę krajowych i międzynarodowych specjałów cukierniczych. Od świeżych wypieków, przez przygotowanie kawy, aż po lody – hasłem przewodnim jest jakość rzemieślnicza. Staranna selekcja surowców z pewnością jest jedną z kluczowych przyczyn sukcesu tej renomowanej cukierni.
Włochy, Castel D'azzano
Siedziba: Centrala, Usługa Transportu i Dystrybucji: Sklep Firmowy: Restauracja Samoobsługowa: Bauli Grill: Samoobsługowa Cukiernia: MOTTA SRL e-mail:...
Włochy, Messina
Bar koktajlowy - Cukiernia - Gastronomia...
Włochy, perugia
Rzemieślnicza cukiernia od 1946 roku; przygotowujemy słodycze tylko na zamówienie; ceremonie, przyjęcia, urodziny, słodycze z indywidualnymi wzorami i kształtami.
Cukiernia Produkcja i dystrybucja również w detalicznym Zamknięte w poniedziałki...
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Włochy, San Giovanni Lupatoto
VICENZI BISCOTTI S.P.A e-mail SIEDZIBA: Via Forte Garofolo, 1 37057 S. Giovanni Lupatoto (VR Tel Fax PUNTO?DOLCE (Cukiernia i Winiarnia...
Włochy, Ferrara
Gorące Napoje, Zimne Napoje, Cukiernia...
...Cukiernia L'Angolo Dolce powstała w 1997 roku, w wiosenny dzień, pod kierunkiem mistrza lodziarza Contiego Gianfranco. Z pomocą młodych cukierników rośnie coraz bardziej chęć i zainteresowanie, by przyjąć to wspaniałe rzemiosło... nowa WYZWANIE! Wyzwanie zostało podjęte i po kilku latach spędzonych na "uczeniu się", oraz z ponad 10-letnim doświadczeniem w branży lodziarskiej, Gianfranco przejmuje...
Rzemieślnicza cukiernia...
... doskonałych składników, przetwarzanych zgodnie z tradycją. Od niepamiętnych czasów scorzetta jest jednym z tradycyjnych słodkości typowych dla Bernaldy, miasta w prowincji Matera, bogatego w historię, tradycje i będącego turystycznym celem Lucanii. Przepis na scorzetta bernaldese należy do jednych z najsmaczniejszych i najstarszych, a składa się z kilku prostych składników, takich jak białko jajka, cukier i migdały. Odwiedź nas lub odwiedź naszą stronę internetową www.la-scorzetta.it, aby kupić scorzette, odkryć przepis Vincenzo Zito lub zapoznać się z całą wysoką cukiernią cukierni L'Orchidea.
Włochy, BORTIGALI
Biscottificio - Cukiernia...
Włochy, Salerno
Gelati SANSON - Cukiernia TRE MARIE Kawiarnia BRISTOT...
Włochy, Ovada
BISCOTTI SALUTE - CUKIERNIA FIRMOWA OTWARTA DLA PUBLICZNOŚCI OD PONIEDZIAŁKU DO SOBOTY Fax...
Włochy, Sesto Calende
Gelati - Cukiernia dla restauracji...
Włochy, San Dorligo Della Valle-Dolina
Świeża cukiernia - Typowe słodycze...
Włochy, Caivano
Bar - Cukiernia - Lodziarnia...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play