Włochy, Praia A Mare
...czyli zioła aromatyczne, są zazwyczaj uprawiane lub występują także w stanie dzikim: bazylia, cząber, kolendra, estragon, rozmaryn, szałwia, tymianek itp. Zapachy i smaki tych esencji przekształcają najprostsze dania w pyszne potrawy. Firma oferuje, w wygodnych pojemnikach, wszystkie rodzaje przypraw i aromatów osobno. Ale firma na tym nie poprzestaje, potrafi bowiem stworzyć mieszankę do każdej receptury oraz gotowe produkty, dozując smaki w odpowiedni sposób dla idealnego efektu waszych przypraw.
Włochy, Trieste
Baker Distilleria, marka Dierre srl, to firma specjalizująca się w produkcji destylatów, likierów i aromatów, przeznaczonych do cukiernictwa, dla warsztatów rzemieślniczych, przemysłu oraz dla konsumentów końcowych. Nasze Aromaty Gęste zostały zaprojektowane tak, aby najlepiej wyrażały się w rozcieńczeniu i w zastosowaniu do słodkości. Gwarantują maksymalną oryginalność i jakość smaku. Doskonałe do ciast, łatwo komponują się jako nuty wspierające owoce oraz nadają świeżości kremom i lodom. Baker Distilleria daje klientowi możliwość personalizacji etykiet zakupionych produktów.
I.T.ALI. srl specjalizuje się w dostarczaniu składników, dodatków i aromatów, a także półproduktów i mieszanek dostosowanych do różnych sektorów przemysłu spożywczego. Nasza wiedza to usługa personalizacji i propozycji dla poszczególnych firm, zarówno przemysłowych, jak i rzemieślniczych. Specjalizujemy się w produktach słonych, w szczególności w wędlinach, daniach gotowych, makaronie i...
Włochy, Affi
... aromatów, które w przeciwnym razie szybko by się pogorszyły po zmieleniu. Z naszymi dwoma markami Caffè Roen i Espresso Bendinelli stworzyliśmy szeroką gamę mieszanek kawy, które są w stanie zaspokoić wszystkie potrzeby klientów o niezwykle różnorodnych gustach. Nasza selekcja produktów została zaprojektowana, aby zaoferować Wam najlepsze włoskie espresso, odpowiednie również do najróżniejszych przygotowań z mlekiem. Wypróbuj naszą bogatą selekcję mieszanek: kawa 100% Arabica, Extra bar, Costa del Sol, Gran Bar, Intenso i Armonioso, każda z jej charakterystykami i właściwościami organoleptycznymi.
Włochy, Bagnolo In Piano
... stosowane przez zakłady octowe oraz jako surowiec pośredni przez producentów esencji i aromatów. Dzięki wysokiej rozpuszczalności i dużej mocy barwiącej nasza enocjanina może być stosowana w tak małych ilościach, że nie zmienia w żaden sposób cech organoleptycznych przetwarzanego produktu.
... przewodniki oliwy (Gambero Rosso i Slow Food). Wśród naszych produktów znajdują się cenny Monokultivar Tortiglione, monowariant Pendolino i Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane oraz nasze oliwy aromatyzowane, wytwarzane przy użyciu technik takich jak maceracja i tłoczenie, bez użycia syntetycznych aromatów chemicznych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play