... Południowej, szczególnie lekkich, słodkich, doskonale zbalansowanych, o intensywnym kwiatowym aromacie, z nutami przypraw i kakao, które nadają kawie niską kwasowość i długotrwały posmak. Wszystkie kawy z różnych regionów są traktowane indywidualnie w systemie zwanym "powolnym paleniem" (czas trwania 15/20 minut), automatycznie dostosowując czasy wyjścia "palonej" kawy w zależności od specyficznych cech każdej jakości.
Włochy, Roma
... koncentruje się na zakupie produktów konsumpcyjnych, niszowych i/lub wysokiej jakości, rozlokowanych na całym terytorium, krajowym i międzynarodowym, takich jak produkty rolno-spożywcze, gastronomia, piekarnictwo, rzeźnictwo, cukiernictwo, owoce i warzywa, wędliny, nabiał, jaja, oleje i tłuszcze spożywcze, cukry, czekolada, słodycze i produkty piekarnicze, kawa, herbata, kakao i przyprawy, ryby...
Włochy, Ovada
Nasza firma produkuje i sprzedaje produkty dla barów, restauracji i hoteli, takie jak kawa w ziarnach - w kapsułkach i w saszetkach - kawa mielona, kawa aromatyzowana, jak kawa z ginsengiem - orzechami laskowymi - amaretto i wanilią, kawa zbożowa, zimne kremy, takie jak krem kawowy - krem nutella - krem z fior di latte lub śmietany, krem orzechowy, kakao w proszku w różnych smakach, zarówno w...
Włochy, Castiglione Di Sicilia
... gama "Linia owoców suszonych i półproduktów" uzupełnia się o orzeszki piniowe, orzechy, rodzynki, posypkę z orzeszków ziemnych, nerkowce i wiórki kokosowe. Dzięki starannej selekcji surowców, precyzyjnym i skrupulatnym metodom pracy oraz kontrolom jakości na każdym etapie produkcji, jesteśmy w stanie zaoferować różnorodność półproduktów i surowców dla cukierni i lodziarni, takich jak pesto i krem pistacjowy, polewy, kakao w proszku, kremy instant, aromaty w paście, bazy w proszku, polewy, olej migdałowy bio, pralinowane owoce, pasty owocowe oraz tradycyjne smaki.
Jesteśmy włoską firmą zajmującą się międzynarodowym handlem produktami spożywczymi, koncentrując się na wszystkich produktach związanych z sektorem kawy i kakao. Naszym rynkiem docelowym są duże centra dystrybucji zarówno produktów gotowych, jak i surowców. Równocześnie wkraczamy na rynek hoteli, barów i restauracji (HORECA).
Włochy, Savona
... bulionowe bez palmowego w kostkach. Kremy do smarowania bez palmowego, bez laktozy z orzechem laskowym i kakao, migdałem. Kremy do smarowania z mlekiem bawolim i mlekiem wielbłądzim. Kremy cukiernicze do nadziewania. Ciastka ekstruzowane nadziewane kremem orzechowym lub migdałowym, bezglutenowe. Ekstrudaty z ryżu, sorgo, gryki, prosa, bezglutenowe. Napój energetyczny i dla sportowców.
Włochy, Roma
... Posiadamy portfolio z znaczną liczbą producentów na całym świecie; pozwala nam to oferować najszerszą gamę produktów na różnych rynkach i zaspokajać potrzeby naszych klientów. Nasze produkty: Jesteśmy w kontakcie z setkami producentów na całym świecie i możemy zaoferować szeroki asortyment towarów, takich jak: - Owoce (Mango, Awokado, Kakao, Pitaja, Banany, Ananasy itd...) - Mięsa (Kurczak, Wołowina...
Włochy, Preganziol
Od 1948 roku wybieramy najlepsze kawy na świecie i przetwarzamy je zgodnie z tradycją włoskiego palenia. Szanujemy i podkreślamy różnorodność aromatów ich rodzimych terenów dzięki oddzielnemu paleniu. Każdy produkt natury ma swoje rytmy, a kawa nie jest wyjątkiem: surowiec, który podczas palenia przechodzi transformację i z małej, twardej, zielonkawej fasoli staje się dużą, brązową, pachnącą ziarn...
Włochy, Montecchio Maggiore
Sprzedaż detaliczna kompatybilnych kapsułek kawowych, herbaty, ziół. Czekolada i słodycze, pasty, tabliczki czekolady, ciastka.
Włochy, Gussago
Weataly to wyraz wysoko profesjonalnego zespołu projektantów, komunikatorów, kreatywnych ludzi, ekspertów marketingowych, rzemieślników i włoskich przedsiębiorców, którzy opracowali projekt związany z umiejętnością eksportowania wszechstronności włoskiej kultury i jej reprezentacji na świecie. Koncentracja zasobów i profesjonalizmu w włoskiej firmie Weataly pomaga tworzyć projekty związane z proje...
Włochy, Cologno Monzese
Włochy, Cuneo
Jesteśmy rzemieślniczą pracownią specjalizującą się w produkcji wysokiej jakości słodkich i słonych produktów bezglutenowych. Naszą siłą są surowce, które wykorzystujemy, wszystkie o najwyższej jakości, takie jak migdały z Avola, orzechy laskowe IGP z Piemoncie, dżemy extra z owoców Agrimontana, kakao Domori, ekstrakt kawy Illy. Pasticceria Cuneo powstała z pomysłu mistrza cukiernictwa Daniela...
Włochy, Eboli
... instytucjach publicznych i firmach prywatnych. W GD i GDO obecni za pośrednictwem specjalnych ekspozytorów, w których znajdują się: kawa w kapsułkach, kapsuły kompatybilne typu nespresso, a modo mio, lavazza point i lavazza blu; przyprawy, suszone owoce, kakao w ziarnach.
Produkcja: panettoni, pandori, colombe...
Produkcja i sprzedaż słodyczy...
Włochy, Livorno
tel: fax:...
Włochy, Legnano
Czekolada - Trufle - Gianduiotti Panettoni - Pudełka na prezenty - Sklep winiarski...
Włochy, Grugliasco
Włochy, Pisa
... obszarów produkcyjnych, takich jak Wenezuela, Madagaskar, Jamajka, Ekwador, Trynidad i Grenada. Amedei produkuje również wyjątkowe tabliczki, takie jak Porcelana, 9 i Chuao. W starej odlewni znajdującej się w La Rotta, obecnie siedzibie fabryki Amedei, co roku przybywają dziesiątki worków jutowych zawierających cenne ziarna kakao z całego świata. Pod ścisłym nadzorem Cecilii Tessieri, te ziarna kakao są przekształcane w czekoladę po przejściu przez niezbędne etapy. Ta doskonałość wyłoniła się dzięki miłości Cecilii Tessieri do czekolady i jej oddaniu wizji.
... kakaowego, półautomatyczne i automatyczne linie formujące do produkcji tabliczek i czekoladek masowych oraz nadziewanych, ciągłe temperówki oraz urządzenia do produkcji czekolady rzemieślniczej, zaczynając od ziarna kakao. Technologia do produkcji różnych produktów czekoladowych z zastosowaniem w konkretnym sektorze zainteresowania. Szkoła czekolady rzemieślniczej: "od ziarna do tabliczki".
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Od 1927 roku import i palenie kawy - Przetwarzanie kakao...
... naszą ofertę handlową, obejmującą obecnie surowce takie jak cukry, kakao i mleko, a także półprodukty wszelkiego rodzaju i zastosowania, od rożków po pojemniki na wynos, od kubeczków po dekoracje, od łopatki po pudełka na ciasta. To sprawiło, że zaczęliśmy postrzegać naszych rozmówców nie tylko jako lodziarnie rzemieślnicze, ale także jako cukiernie i restauracje, które chcą oferować swoim klientom zawsze świeże, dobrze zapakowane, łatwe w użyciu i zawsze najwyższej jakości produkty. Pracujemy od zawsze, ale teraz bardziej niż kiedykolwiek.
Włochy, Lamezia Term
Włochy, Cremona
Włochy, Castel Maggiore
Jakość czekolady według tradycji...
CZEKOLADA I CUKIERKI Z TURYNU Fabryka i Biura:...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play