Włochy, Roma
Wszystko dla weterynarii i hodowli zwierząt znajdziesz w punktach sprzedaży: Demas: Deca: -...
Włochy, Bisceglie
Firma zajmująca się dystrybucją lokalnych włoskich produktów typowych, takich jak dżemy, konserwy, taralli, ciastka, makaron, oliwa, migdały, piwo - wszystko starannie wyprodukowane w Włoszech, z jakością, która wyróżnia nasz region i naszą ziemię. Wysyłka na cały świat.
Firma specjalizuje się w realizacji lokali komercyjnych w kategoriach ŻYWNOŚĆ I NIE ŻYWNOŚĆ. Głównie zajmujemy się następującymi sektorami: piekarnie, bary, puby, restauracje, cukiernie, lodziarnie, pizzerie, wędzarnie, frytki, hotele, agroturystyka, sale bankietowe, winiarnie, wine-bary, supermarkety. Zajmujemy się od projektowania lokalu po jego rzeczywistą realizację, a także dostarczaniem sprzętu i wyposażenia niezbędnego do uruchomienia jednej z wymienionych działalności, wszystko zgodnie z gustami i oczekiwaniami naszego klienta.
Iacono Maria zajmuje się produkcją i sprzedażą listew do ram drewnianych do obrazów i zdjęć. Znajdą Państwo ramy i produkty o jakości rzemieślniczej. Możliwe jest wykonanie ram i luster w każdym rozmiarze, także niestandardowym, wszystko oczywiście przy zachowaniu wysokiego stosunku jakości do ceny.
Włochy, Pontedera
... profesjonalne, strony internetowe w niskiej cenie. Wszystko to z najwyższą powagą i z produktami zaprojektowanymi i wykonanymi tak, aby były ekonomiczne, a nie robione na szybko. Si-web to bardzo wszechstronny doradca, który może wspierać swoich klientów w różnych branżach, zawsze dążąc do osiągnięcia najlepszych wyników zarówno w zakresie leadów, jak i wymiernych rezultatów.
Włochy, Fenile Di Fano
Ristorante La Rezdora w Fano to miejsce, które oferuje bardzo szeroki wybór dań z kuchni marchigiana i modenese, a także znaczną różnorodność pizz pieczonych w piecu opalanym drewnem. Ristorante, specjalności mięsne i pizzeria, La Rezdora dysponuje przestronnymi salami oraz pięknym tarasem, idealnym miejscem na wydarzenia i ceremonie. Wszystko to w towarzystwie licznych etykiet doskonałych win i...
Włochy, Saviano
Nasza firma produkuje makaron z semoliny pszenicy durum w sposób rzemieślniczy, ale z wykorzystaniem najnowocześniejszych maszyn, stosując całkowicie rzemieślniczy proces, taki jak powolne i długie suszenie (około 3-4 dni) w bardzo niskich temperaturach (40°-45°). Formy są wyłącznie mosiężne, co zapewnia unikalną porowatość. Wszystko to, w połączeniu z naszą specjalną selekcją semoliny oraz wiedzą naszego Mistrza Makaronu, tworzy produkt wyjątkowy.