Rodzina Della Peruta od trzech pokoleń zajmuje się handlem. Pierwsze i drugie pokolenie zajmowało się zarówno uprawą, jak i handlem produktami rolnymi, w szczególności pomidorami, kładąc podwaliny pod działalność trzeciego pokolenia, które rozpoczęło przetwórstwo od 1989 roku. Rodzina do dziś bezpośrednio zajmuje się nie tylko przetwarzaniem surowca, ale także jego produkcją. Ponadto drugi zakład...
Włochy, Terracina
Tappezzeria Mellidi ma swoją siedzibę w Terracinie, w prowincji Latina, i działa od 1962 roku, prowadząc swoją działalność od ponad 40 lat. Elio Mellidi zaczynał jako rzemieślnik w warsztacie swojego ojca Pino, który również był tapicerem. Od niego nauczył się uprzejmości, profesjonalizmu, sztuki i tajników tapicerstwa. Renomowana firma przekazywana z pokolenia na pokolenie. Cała produkcja jest...
Włochy, Licata
Od ponad 5 pokoleń zajmujemy się gastronomią i lubimy podkreślać... nie jest to gastronomia powierzchowna i komercyjna, lecz tradycyjna. Wszystkie nasze produkty różnią się od wielu innych, ponieważ są przetwarzane z użyciem ziół leczniczych, a my tworzymy ekskluzywne produkty, których nie można znaleźć na rynku, dzięki wiedzy przekazywanej z pokolenia na pokolenie.
Włochy, Oliva Gessi
... pokolenia na pokolenie. Do dziś firma Fratelli Ferrari zachowuje niezmienione zaangażowanie i pasję sprzed lat w uprawie winorośli oraz produkcji różnych odmian wysokiej jakości win. Obecność właścicieli w firmie umożliwia, w zakresie relacji międzyludzkich i zawodowych, bezpośredni i przyjazny kontakt z klientami. Nasze wina są obecnie produkowane z wykorzystaniem nowoczesnych technik, będących wynikiem dużych inwestycji, oraz tradycji, ponieważ cała działalność, od winnic po piwnice, ma na celu dostarczenie produktu, który trafi na stoły w całych Włoszech.
Nata ponad czterdzieści pięć lat temu w małym warsztacie rzemieślniczym w miejscowości Ponteromito w Nusco (AV), i przekazywana z pokolenia na pokolenie, Falegnameria Ioanna Snc obecnie ma siedzibę w nowoczesnym i przestronnym zakładzie zlokalizowanym w strefie P.I.P w Ponteromito. Firma potrafiła stworzyć, na przestrzeni lat, połączenie między innowacją, dążeniem do poszukiwania nowych...
Włochy, Mestrino
... oznaczone tylko momentem wyboru następcy, jest to proces, który trwa całe życie i angażuje wszystkich, nie tylko pokolenie junior, które musi przejąć odpowiedzialność, ale także pokolenie senior, które najpierw musi przygotować, a potem zrobić krok w tył. Z naszego punktu widzenia sukcesja to proces, który trwa całe życie, składający się z trzech sezonów i dwóch kluczowych faz, który należy starannie pielęgnować, aby zapewnić najlepsze wyniki dla harmonii rodziny i wyników firmy.
... kolorów tej szlachetnej ziemi, zachowując zdrową równowagę między technikami rolniczymi przekazywanymi z pokolenia na pokolenie, innowacjami technologicznymi a różnorodnością terenu dla produkcji wysokiej jakości, zdrowych i pożywnych produktów, przetwarzanych zgodnie z dawnymi tradycjami. Nasze produkcje podążają za lokalnymi powołaniami i ich sezonowym charakterem, a także są przetwarzane i przechowywane z troską i pasją dla stołów wszystkich tych, którzy chcą na nowo odkryć przyjemność smaków przeszłości.
Nasza historia to opowieść o firmie, która ugruntowała swoją pozycję na rynku produktów owocowo-warzywnych, rozwijając się z pokolenia na pokolenie, zdobywając doświadczenie w branży produkcji żywności oraz kompetencje w pakowaniu i dystrybucji na rynkach owocowo-warzywnych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play