Włochy, Saviano
Nasza firma produkuje makaron z semoliny pszenicy durum w sposób rzemieślniczy, ale z wykorzystaniem najnowocześniejszych maszyn, stosując całkowicie rzemieślniczy proces, taki jak powolne i długie suszenie (około 3-4 dni) w bardzo niskich temperaturach (40°-45°). Formy są wyłącznie mosiężne, co zapewnia unikalną porowatość. Wszystko to, w połączeniu z naszą specjalną selekcją semoliny oraz wiedzą naszego Mistrza Makaronu, tworzy produkt wyjątkowy.
Włochy, Bricherasio
... oznacza jedno: przez cały ten czas zawsze poświęcaliśmy dużo czasu na szkolenie i informowanie. Czasami ciekawość popycha nas do eksperymentowania, aby zrozumieć i czasami próbować przewidywać trendy w sieci. Aby zawsze jak najlepiej doradzić klientowi, a przynajmniej spróbować. Aby zmienić zdanie. Uważamy, że zmiana zdania nie jest wadą, ale sposobem na życie w tym świecie, a przede wszystkim w tej pracy w sposób otwarty.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play