Włochy, altamura
... jakości, aby spełniać standardy doskonałości firmy. Produkt i opakowanie zgodne z przepisami prawa. Baza PIZZA CZERWONA POMIDOROWA Składniki: Mąka semolina z pszenicy durum, woda, skrobia ziemniaczana, sól morska, oliwa z oliwek extra virgin, drożdże piwne, lecytyna sojowa. Przyprawa pomidorowa. Zawiera gluten.
... krowiego ma delikatny smak, ale jednocześnie jest dobrze rozpoznawalna dzięki swoim cechom organoleptycznym. Oprócz spożywania na świeżo, często jest używana jako składnik do gotowania. Klasycznym przykładem jest pizza, na którą jest dodawana, aby nadać jej inny smak niż zwykle.
Włochy, Nocera Inferiore
FOOD BROKERAGE ITALIA wnosi dobrą żywność na cały świat, wkładając duszę i serce w handel najlepszymi produktami spożywczymi Made in Italy. Dobra włoska Pasta, słynna Pizza z naturalnymi składnikami oraz Pomidor we wszystkich swoich formach (Polpa, Pelati, Sughi pronti) Produkty, które wybieramy, są wysokiej jakości i autentyczne. Od 30 lat z pasją, zaangażowaniem i doświadczeniem dbamy o naszych...
Włochy, Campodarsego
... operatora. Dbałość o jakość i poszukiwanie surowców prowadzi do tworzenia ciast, które spełniają wszystkie oczekiwania konsumentów. Powody, dla których warto nawiązać współpracę z SERRIS ITALIA, są naprawdę liczne, z których niektóre można podsumować w następujących punktach: doskonała jakość produktów, proste i standaryzowane procedury przygotowania, brak marnotrawstwa czasu i surowców, szybkość realizacji i obsługi, swoboda wzbogacania każdego naszego produktu własną wyobraźnią i „ostatecznym szlifem”. Nasz sekret? Twój ostateczny szlif!
Włochy, Agropoli
... na jakość serów i mozzarelli, wykluczając wszelkie możliwe zanieczyszczenia w uprawie warzyw, pszenicy do makaronu i innych sprzedawanych produktów. Po etapie produkcji firma zajmuje się również wysyłką, aż do miejsca przeznaczenia klienta, dbając o to, aby łańcuch chłodniczy był przestrzegany. Nic dziwnego, że motto 100% Italia brzmi „od ziemi do stołu.”...
Włochy, Napoli
... bellezza delle camere con piccoli accorgimenti. Tecnica e studio continuo sono alla base delle sue competenze fotografiche e di editing. Opera in tutta Italia, ha pubblicato nel 2016 in collaborazione con le giornaliste gastronomiche Tania Mauri e Luciana Squadrilli il libro “La Buona Pizza”, edito da Giunti a cui ha fatto seguito il blog Pizzaontheroad. E’ tutt’ora impegnata in un progetto in giro per...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play