Włochy, Pergola
...Wszechstronne rozwiązanie dwóch rodzajów gotowania: bezpośredniego, pośredniego lub obu. Ogień może być zapalony bezpośrednio w palenisku wewnątrz komory gotowania, lub w komorze spalania znajdującej się poniżej. Wstawiając ruszt do samej komory gotowania, uzyskuje się drugi poziom do jednoczesnego umieszczania większej liczby blach. Ogień może być więc zapalony bezpośrednio w komorze gotowania lub w oddzielnej komorze spalania, lub jednocześnie w obu, w zależności od preferencji, z zaletą utrzymania w tym ostatnim przypadku płyty grzewczej cieplejszej przez dłuższy czas.
Włochy, Giarre
...Produkt rzemieślniczy, ciasto już rozwałkowane, gotowe do nadziewania i pieczenia w 4 minuty, nie wymaga wykwalifikowanego personelu, efekt jak produkt rzemieślniczy w piecu kamiennym, strawność, konsystencja i smak jak w najlepszych pizzeriach. Produkt zapakowany w ATM nadaje się do sprzedaży we wszystkich krajach europejskich i sąsiednich, może być przechowywany do wykorzystania w ciągu 60 dni.
Włochy, Velletri
... różnej wielkości, windą, salą telewizyjną i barem. Wieczory umilane są piękną muzyką, przeplatane wieczorami tanecznymi, również na świeżym powietrzu. W salach restauracyjnych, które pomieszczą od 100 do 250 osób, można skosztować różnych specjałów rzymskich i kastelańskich, charakterystycznych dań rybnych; wieczorem serwowana jest pyszna pizza pieczona w piecu opalanym drewnem, a także organizowane są bankiety i przyjęcia weselne.
Włochy, Iseo
Restauracja Pizzeria La Perla znajduje się w Pilzone nad Jeziorem Iseo, w prowincji Brescia. Nasze specjalności to: grillowane owoce morza, katalońska i pizza na metr pieczona w piecu opalanym drewnem, przygotowywana z mieszanki specjalnych mąk, mielona na kamieniu z naturalnym wyrastaniem, menu robocze za 10 złotych, wszystko w cenie, z bufetem. Lokal dzieli się na 2 sale, jedną wewnętrzną i jedną z jasną werandą; sala nadaje się również na małe ceremonie, komunie i chrzciny. Zarządzanie jest rodzinne. Lokal dysponuje wygodnym parkingiem.
Salvatore Mugnano proponuje swoją tradycyjną, lekką i łatwostrawną pizzę neapolitańską, przygotowaną z zakwasu z Gragnano, powoli fermentowaną, pieczoną w innowacyjnym piecu Moretti Neapolis z płytą refrakcyjną, mającą zerowy wpływ na środowisko. Witajcie w kuchni Salvatore Mugnano: gdzie pizza i pasja stają się składnikami do przeżywania chwili czystej przyjemności. Jesteśmy na Viale Cassiodoro 12 w Mediolanie. Tel: 02 97807685.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play