Włochy, Giuliano
...Krem mascarpone Kod:CRE01...
Włochy, Milano
... pepe nero e i chiodi di garofano. Il gusto appena dolce richiama la carruba e la stecca di liquirizia. L’aroma è di media intensità e persistenza. ABBINAMENTI In cucina può essere abbinato a formaggi freschi, allo yogurt, da provare su pancake e mascarpone; ottimo dolcificante per te e bevande calde.
Włochy, Reggio Emilia
...Wśród produktów mlecznych prezentujemy wiele typów produktów, z których niektóre są uzyskiwane z surowców w postaci sproszkowanej, takich jak masło, mascarpone, śmietana i jogurt, inne natomiast pochodzą z etapów pośrednich procesów technologicznych, takich jak maślanka (produkt uboczny produkcji masła). Serwatka (resztka procesu produkcji sera) dostępna jest w postaciach spray, instant, permeat...
Włochy, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata i mozzata ręcznie dostępna w: Nodini, Treccia z wagą również na życzenie klienta. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Całkowicie produkowana ręcznie, pasta filata zawiera w sobie delikatne serce ze stracciatelli i śmietany. Ricotta artigianale d'affioramento z samego mleka krowiego. Przyjemnie bogata i kremowa, szczególnie polecana do użycia w kuchni. Mascarpone: Bardzo świeży, na bazie tylko śmietany z mleka krowiego, bez konserwantów.
Włochy, Forlì
... wyróżnia się delikatnym, ale intensywnym smakiem oraz miękkością, ponieważ są pakowane na surowo. Opakowanie oszczędnościowe 1 kg jest idealne do wykorzystania pistacji w kuchni. Pakowane bez soli stanowią oryginalny składnik do wielu przepisów. Doskonale nadają się do podania jako przekąska i przystawka, dodając elegancji daniom głównym i deserom: z mascarpone tworzą pyszne tiramisu i semifreddo; drobno posiekane i dodane do mąki i jajek nadają ciasteczkom i ciastom zupełnie nowy aromat.
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Latteria di Roverbasso powstała w 1980 roku z pasji właściciela Modolo Dino do sztuki serowarskiej. Wykorzystując w pełni swoje dwudziestoletnie doświadczenie, udało mu się dziś stworzyć nowoczesny zakład produkcyjny. Firma dysponuje nowo wybudowanym obiektem przetwórczym. Na 3.500 m² znajduje się nowoczesne laboratorium produkcyjne, nowy dział solenia z zdecydowanie nowatorskimi technikami, magaz...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play