Kreatywność, pasja, zaangażowanie – to składniki, które w połączeniu z wrodzoną wrażliwością i nieustannym poszukiwaniem, definiują i syntetyzują kobiecą filozofię firmy Antico Torronificio delle Madonie, założonej w 1950 roku, która do dziś jest dumą sycylijskiej doskonałości oraz regionu Madonie. Historia przekazywana przez ojca Ignazia córkom Annie Marii i Filippie, które stworzyły autentyczny ...
Włochy, Pineta-Laives
Od 1968 roku Gilli jest synonimem wysokiej jakości specjałów spożywczych, wypieków i dżemów owocowych. Nasza rodzinna firma zawsze stawia na najwyższą jakość i autentyczność. Wybory starannie dobrane z pasją dla wszystkich, którzy cenią sobie wyjątkowość i ekskluzywność!
Włochy, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza w Albano Laziale w Castelli Romani (Rzym) Piekarnia z piecem opalanym drewnem, produkcja chleba typu domowego, chleba z Genzano, chleba z Lariano. Pizza rzymska, pizza biała i czerwona, pizza welletrana oraz produkcja typowych wyrobów piekarniczych z Castelli Romani. Z najlepszych mieszanek mąki z pszenicy durum, mąki 00 i pełnoziarnistej powstają nasze wspaniałe produk...
Włochy, Salerno
Nasza piekarnia działa od trzydziestu lat, jest rodzinna i nie mogło być inaczej, biorąc pod uwagę nasze pochodzenie. Jesteśmy z Gragnano, stolicy makaronu, gdzie zapach semoliny pszennej wypełnia powietrze. Robienie chleba, ciast i wszystkiego, co pochodzi z mąki, to dla nas wielka pasja, którą przekształciliśmy w naszą pracę. Ślady tej pasji są widoczne w dbałości i autentyczności wszystkiego,...
Włochy, Morrovalle
Młoda firma założona w 2014 roku przez braci Romagnoli wraz z ich mamą, która zajmuje się rzemieślniczą produkcją kanapek i tramezzinów, a następnie ich pakowaniem w "zmodyfikowanej atmosferze" lub jako mrożonki, aby poprawić trwałość produktu. Od samego początku wybieraliśmy najlepsze surowce, aby stworzyć produkt najwyższej jakości z atrakcyjnym opakowaniem.
Włochy, Montecosaro
Piekarnia cukiernia Pietro Quercia w Montecosaro (MC), wiosce położonej wśród wzgórz macerackich, tworzy chleb na zakwasie, produkowany z lokalnych, nieprzetworzonych i ekologicznych mąk. Cukiernia (brownie, muffiny, zeppole, cannoli sycylijskie) powstała z pomysłu połączenia smaku z dobrym samopoczuciem, wykorzystując nieprzetworzone mąki i obniżając zawartość cukru. Piekarnia cukiernia Pietro ...
Włochy, Malo
Chleb i wyroby piekarnicze...
Włochy, Borgolavezzaro
Włochy, Rimini
EKSKLUZYWNE PRODUKTY MASZYN DO LODÓW...
Włochy, Bagno A Ripoli
Zaopatrzenie i surowce dla lodziarni...
Produkcja chleba i wyrobów piekarniczych...
Chleb, focaccia, suche ciastka...
Produkcja: rożki, krzywe rogaliki, wafle do lodów...
Produkcja chleba wstępnie pieczonego i mrożonego...
Włochy, Lonate Pozzolo
Pan Carré - Affini...
Ciastka suche, słodycze, Baci Di Dama...
Włochy, Ragusa
Specjalności: Chleb - Ciastka - Focaccia...
Rzemieślnicza obróbka wyrobów piekarniczych...
Włochy, Copparo
Rzemieślnicze Pieczenie...
Włochy, Varese
S.P.A. - GRISSINIFICIO...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play